32.8 C
Chania
Monday, June 17, 2024

Μακρόν: Όταν ο Γάλλος πρόεδρος συνάντησε οπαδούς των «πρασίνων» στο Βερολίνο και είπε «μπράβο Παναθηναϊκέ!»

Ημερομηνία:

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, όταν τον συνάντησαν οπαδοί των πρασίνων σε ξενοδοχείο στο Βερολίνο, καθώς ο κ. Μακρόν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία.

«Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, κυρίε πρόεδρε. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το πρωτάθλημα» φώναξαν στον Γάλλο πρόεδρο οι οπαδοί του τριφυλλιού με τον Εμανουέλ Μακρόν να ανταποκρίνεται και να τους προσεγγίζει.

«Πάρτε τηλέφωνο τον Ματίας Λεσόρ» είπαν στη συνέχεια στον κ. Μακρόν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με τον Γάλλο πρόεδρο να απαντά με «μπράβο» και «συγχαρητήρια».

«Είπα στους άνδρες ασφαλείας μου ότι είστε οπαδοί του Παναθηναϊκού» είπε ο Γάλλος πρόεδρος προτρέποντας τους φίλους του τριφυλλιού να απολαύσουν τη βραδιά.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ