22.8 C
Chania
Monday, September 16, 2024

Μαρίνα Σάττι: Με αφορμή τις συναυλίες στην Κρήτη πήγε στο πατρικό της και εκτόξευσε το “cringe level”

Ημερομηνία:

Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει την περιοδεία της και επόμενος σταθμός της είναι η Κρήτη, ένα μέρος με το οποίο η καλλιτέχνιδα έχει ιδιαίτερη σχέση αφού γεννήθηκε μεν στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στο Ηράκλειο.

Με πατέρα Σουδανό και μητέρα Ελληνίδα, τα παιδικά χρόνια της Μαρίνα Σάττι ήταν πλούσια σε ετερόκλητα ηθολογικά και πολιτιστικά ερεθίσματα που επηρέασαν τη μετέπειτα μουσική της εξέλιξη και τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της καλλιτεχνικής της πορείας.

Η Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ταξίδι της στην Κρήτη και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει μία επίσκεψη και στο πατρικό της σπίτι, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία αλλά και με τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε μήνες, το διάστημα που η ίδια προετοιμαζόταν για την εμφάνισή της στη Eurovision.

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια έδωσε μία μικρή γεύση για το στυλ διακόσμησης στο πατρικό της, δείχνοντας πού έχει επιλέξει να βάλει η μητέρα της τον δίσκο της “YENNA”.

Η ίδια ανέβασε μάλιστα το “cringe level” στα ύψη, όπως σχολίασε χιουμοριστικά σε ένα από τα instastory της, δείχνοντας φωτογραφίες από την αποφοίτησή της και φωτογραφίες με τον αδερφό της από την παιδική τους ηλικία, ενώ για το τέλος φύλαξε δύο φωτογραφίες στις οποίες η ίδια είναι μωρό και βρίσκεται στην αγκαλιά των γονιών της.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στάση εργασίας στο νοσοκομείο Χανίων την Τρίτη

Σε στάση εργασίας προχωρούν αύριο Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, οι...

Στη Βουλή ο ΒΟΑΚ με ερώτηση της Ελένης Βατσινά

Η Επίκαιρη Ερώτηση για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης,...

Στην Κρήτη ένα από τα τυχερά 5αρια του Τζόκερ – Kερδίζει 100.000 €

Πέντε νικητές στην 2η κατηγορία (πεντάρι) ανέδειξε η κλήρωση...

Ζημιές δηλώνουν 6 στους 10 ιδιοκτήτες μπαρ και κομμωτηρίων

Η πλειονότητα των ελεύθερων επαγγελματιών συνεχίζει την πάγια τακτική τους, δηλώνοντας...