16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Μεγάλη αγροτική σύσκεψη την Τρίτη στα Χανιά για την οργάνωση των κινητοποιήσεων

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ν. Χανίων ενημερώνει για την πραγματοποίηση σύσκεψη την Τρίτη 5 Ιανουαρίου για την μαζική αποτελεσματική οργάνωση των επόμενων κινήσεων των αγροτών.

Σημειώνονται τα εξής:

Τα προβλήματα των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων όλο και μεγαλώνουν. Το 2016 έρχεται ακόμα πιο βαριά φορολογία με 20% από το πρώτο ευρώ εισοδήματος η οποία θα ανέβει στο 26% το 2017. Ταυτόχρονα είδαμε τις επιδοτήσεις μας να πετσοκόβονται ή ακόμα και να εξαφανίζονται ενώ παραμένουν και εντείνονται τα προβλήματα όσον αφορά τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα μας την στιγμή που ο λαός τα βρίσκει στο ράφι πολύ πιο πάνω από την τιμή που πληρώνεται ο μικρομεσαίος αγρότης και κτηνοτρόφος.

Τέλος η ζωή μας στα χωριά γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, με σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς, με κέντρα υγείας και αγροτικά ιατρεία που υπολειτουργούν και άλλα πολλά τα οποία βιώνουμε καθημερινά ως αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζεται πιστά από τις κυβερνήσεις οι οποίες στηρίζουν τους βιομήχανους και τους μεγαλεμπόρους ενώ ταυτόχρονα ξεκληρίζουν όλους εμάς τους μικρομεσαίους.

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων καλεί τους Αγροτικούς Συλλόγους των Χανίων σε σύσκεψη την Τρίτη 5 Ιανουαρίου στις 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων για να οργανώσουμε μαζικά και αποτελεσματικά την αντίσταση στην επίθεση που δεχόμαστε και θα ενταθεί την νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

του Μανώλη Κοττάκη Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος...

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...