22.8 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Μεγάλη αποδοχή του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών» από την κοινωνία των Χανίων

Ημερομηνία:

Έγκυρη πληροφόρηση επιβεβαίωσε την ξαφνική σύγκληση – συζήτηση στελεχών της Ν.Δ. του Νομού, την εβδομάδα που πέρασε, με κυρίαρχο θέμα την πορεία στις αυτοδιοικητικές εκλογές, και ειδικά – με έμφαση – στην πολλαπλή (διασταυρούμενη) αποδοχή από την τοπική κοινωνία, του συνδυασμού του Γιάννη Σαρρή «Πρωτοβουλία Πολιτών».Στελέχη του κόμματος αναφέρθηκαν στην μεγάλη διεισδυτικότητα του συγκεκριμένου συνδυασμού στη κοινωνία, τις θέσεις που αναπτύσσονται, την παρουσία του σε όλα τα όρια του Δήμου Χανίων, αλλά και στην ποιότητα των στελεχών του συνδυασμού – υποψηφίων του.

Ο συνδυασμός διαπιστώνεται βασιζόμενος σε ελεύθερους πολίτες, γνωστούς για την κοινωνική τους παρουσία και δράση στα κοινωνικά δρώμενα, αλλά και από πολίτες της ευρύτερης αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται – σε  ανησυχητικό βαθμό, να πρωταγωνιστεί μέχρι τώρα στα αυτοδιοικητικά εκλογικά δρώμενα της πόλης, και  να κερδίζει συνεχώς έδαφος…

Υπήρξε έντονος προβληματισμός στη συζήτηση στο θέμα αυτό και κοινή αποδοχή του προβληματισμού που δημιουργείται προκειμένου να βρεθούν λύσεις αντιμετώπισης. Πληροφόρηση αναφέρει ακόμα ότι υπήρξε και συγκρουσιακή έντονη συζήτηση μεταξύ των  στελεχών, παρευρισκόμενου και του Βουλευτή Χανίων Μ. Βολουδάκη, όπου στο τέλος αναγκάστηκε να θέσει προφορικά την παραίτηση του από τα  όργανα του κόμματος στα Χανιά, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. γνωστός εκπαιδευτικός.

Ίδωμεν
«συν-ειδησιακός»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτος με 10 μονάδες διαφορά ο Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου...

Σοβαρές καταγγελίες από μηχανικούς Χανίων για παρατυπίες σε δικαστικό έλεγχο – Αποφάσισαν αποχή

Μηχανικοί των Χανίων καταγγέλλουν σοβαρές παρατυπίες κατά τη διάρκεια...

Εστίαση: Φορολογούν τώρα και τα… πουρμπουάρ – Τα POS μετατρέπουν το φιλοδώρημα σε μέρος του μισθού

Ένα σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει στα καταστήματα εστίασης...

«Νομοθετήστε για τα smartphones σαν να είναι τσιγάρα», λέει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΟΥ

Την άποψη ότι τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να αντιμετωπίζονται από τους...