19.8 C
Chania
Tuesday, May 28, 2024

Μεγάλη πυρκαγιά στα Φαλάσαρνα

Ημερομηνία:

Χάρη στην έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου, έχουν αποφευχθεί τα χειρότερα, σε μεγάλη πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε χθες περίπου στις 3:30 μμ στα Φαλάσαρνα. Η φωτιά στην περιοχή Άγιος Φώτης, στην πλαγιά πάνω απο τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες, λόγω των ανέμων πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και οι πρώτοι πυροσβέστες που βρέθηκαν εκεί, είχαν να αντιμετωπίσουν ένα “μέτωπο” πολλών δεκάδων μέτρων.

Άμεσα ενισχύθηκαν με δυνάμεις και τρείς ώρες μετά, 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, κατάφεραν να την θέσουν υπο μερικό έλεγχο σώζοντας τις καλλιέργειες της περιοχής.

Εκτιμάται πως έχει αποτεφρωθεί χορτολιβαδική βλάστηση σε έκταση 100 στρεμμάτων και δασική σε έκταση περίπου 50 στρεμμάτων.

flashnews.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ