14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά street Basketball

Ημερομηνία:

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περισσότερων από 280 παιδιών ηλικίας 6-18 ετών, πραγματοποιήθηκε το τουρνουά street Basketball στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, με το οποίο και ολοκληρώθηκαν, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων στο πλαίσιο της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Δημοκρατίας (ΕΕΤΔ).

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι μικροί αθλητές «φόρτωσαν» με πολλά τρίποντα τα καλάθια, αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα των θεατών που παρακολουθούσαν το τουρνουά.

Στόχος του Δήμου Χανίων με τη διοργάνωση του εν λόγω τουρνουά, ήταν η προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και της ευγενής άμιλλας, ενώ παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία σε αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών να διασκεδάσουν και να δείξουν τις ικανότητές τους σε ένα άθλημα που αγαπούν, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα.

Στους Αγίους Αποστόλους έδωσαν το παρών από πλευράς Δήμου Χανίων ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Δημήτρης Λειψάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου και συντονιστής της ΕΕΤΔ κ. Γαβριήλ Κουρής και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων κ. Γεώργιος Μαρακάκης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ