18.2 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Την Κυριακή η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στα Χανιά για να βγει νικητής 22χρονος που δίνει μάχη για τη ζωή του

Ημερομηνία:

Ο Βαρδής Παπαδογεωργάκης είναι ένας νέος άνθρωπος, 22 ετών, ο οποίος πριν 3 μήνες είχε ένα σοβαρότητα ατύχημα στην Αθήνα. Τραυματίστηκε στο κεφάλι και από τότε νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο δίνοντας την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του.

Συντομα, θα χρειαστεί να μεταβεί σε Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης. Όμως το κόστος είναι μεγάλο.

Συνάδελφοί του από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Χανίων ευαισθητοποιήθηκαν, πήραν την πρωτοβουλία και ήρθαν σε επαφή με καλλιτέχνες από την Κρήτη, και διοργανώνουν μεγάλη συναυλία για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό ώστε να αποκατασταθεί όσο πιο καλά και σύντομα γίνεται η υγεία του 22χρονου.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που υποστηρίζουν την πρωτοβουλία και θα παίξουν μουσική είναι οι: Δημήτρης Βακάκης, Στέλιος Βάμβακας, Ανδρέας Μανωλαράκης, Γιώργος Χαιρέτης, Γιάννης Γιαννουδάκης, Κώστας Φιωτάκης, Μάνος Μαλαξιανάκης, Σταύρος Λαμπρόπουλος.

Η συναυλία θα γίνει στις 24 Ιανουαρίου, στις 1 το μεσημέρι στο “Ευτυχία Palace” και η είσοδος είναι μόλις 15 ευρώ με πλήρες μενού.

944663_1001016763271018_6654567439357606841_n

 

 

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οδός Χριστουγέννων» στο Ξηροστέρνι: Διήμερο γιορτής με δωρεάν δράσεις, θέαμα και συναυλίες

Σε εορταστικό κλοιό εισέρχεται το επόμενο Σαββατοκύριακο, 13 και...

Μαραντζίδης: «Ο Τσίπρας θα ηττηθεί όσες φορές χρειάζεται από τον Μητσοτάκη μέχρι να τον κερδίσει»

«Με τους χαρισματικούς δεν μπορούμε να ξεμπερδεύουμε εύκολα», τόνισε...