21.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

“Μετά από ένα βασανιστικό τριήμερο πικρίας”: “NAI” θα ψηφίσει ο Παύλος Πολάκη αλλά θα παραιτηθεί αν τους επόμενους μήνες δεν υπάρξει σύγκρουση με τα κατεστημένα

Ημερομηνία:

“ΝΑΙ” αφήνει να εννοηθεί ότι θα ψηφίσει στην επικείμενη ψηφοφορία στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα που ζητούν οι δανειστές ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης.

Όμως, όπως τονίζει, αν και εφόσον τους επόμενους τρεις μήνες δεν υπάρξουν οι συγκρούσεις με κατεστημένες καταστάσεις, και μία ανασύνταξη και ετοιμασία για την επόμενη σύγκρουση, τότε πρόκειται να παραιτηθεί και να επιστρέψει στο δήμο Σφακίων όπου θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την ιατρική. Όπως σημειώνει: “Ηττηθήκαμε σε μία κρίσιμη μάχη αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο”.

Πιο αναλυτικά δήλωσε τα εξής:

Έτσι απάντησα πριν λίγο σε ένα παλιό σύντροφο από τα φοιτητικά χρόνια για το τι θα κάνω σήμερα (τα άλλα εκβιασμός, ευθύνες, λάθη, χρεωκοπία, συμβιβασμός, διεθνής στήριξη, ρήγμα στην ΕΕ, συμμαχίες, απουσία εναλλακτικής, θα τα πούμε πιο αναλυτικά μετά).

“Εχω αποφασίσει με τον πιο πραγματικό τρόπο που μπορούσα να κάνω. Έστειλα μήνυμα στη στενή ομάδα των 40 ανθρώπων που ειχα στο δήμο στα Σφακιά με τους οποίους άλλαξα τον τόπο έκει τα τελευταία 4 χρόνια και τους ρώτησα τι να κάνω. Από τους 35 οι 26 μου είπαν μείνε και στήριξε, οι 9 φύγε (οι 3 απ’ αυτούς τους 9 στο στυλ κάνε οτι θες) και οι πέντε δεν μου απάντησαν.

Αυτό θα κάνω προς ώρας. Αν δω να υλοποιούνται κάποια πράγματα που έθεσα στον Τσίπρα, ως προυποθέσεις τους επόμενους δύο τρεις μήνες (διαπλοκή, κανάλια, μαύρο χρήμα, αλλαγή κράτους, ανασύνταξη και ετοιμασία για την επόμενη σύγκρουση που θα ‘ρθει σίγουρα για να μην ξαναβρεθούμε ξεβράκωτοι) τότε θα συνεχίσω.

Αλλιώς θα παραιτηθώ και θα γυρίσω αποκλειστικά στην ιατρική και θα βοηθάω και στο δήμο Σφακίων”.

Νομίζω ότι τα λέω και τα υπονοώ όλα. Γι’ αυτό το γνωστοποιώ τώρα πριν την ψηφοφορία καθώς ποτέ δεν έκρυψα τις επιλογές μου και πάντα αναλαμβάνω την ΕΥΘΥΝΗ γι’ αυτές

Παύλος Πολάκης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιων

(Μετά από ένα βασανιστικό τριήμερο πίκρας, τύψεων, συζητήσεων, επιθέσεων αλλά και πείσματος, επιμονής, πεποίθησης και ελπίδας ότι ηττηθήκαμε σε μια κρίσιμη μάχη αλλα ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ )

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: Τι κατέθεσε ο 23χρονος που δέχθηκε καταιγισμό πυρών στο Τσιφούτ Καστέλλι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με...

Ηράκλειο: Δάσκαλος μουσικής κατηγορείται πως βίαζε το βαφτιστήρι του για 3 χρόνια

Ενα ακόμη περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου έρχεται στην επιφάνεια,...

Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Οι περιοριστικοί όροι για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την καταδίκη του για διεύθυνση εγκληματικής...