13.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Πρωτοβουλία Αντίστασης: “Μετά την προκλητική απόφαση του δικαστηρίου έχουμε την προκλητική και ξετσίπωτη δήλωση του δημάρχου!”

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας Αντίστασης:

«Δεν είναι για πολιτικοποίηση ή πολιτική εκμετάλλευση το θέμα. Άλλωστε θα μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί και με επιβάτες κρουαζιέρας». Αυτό είχε να δηλώσει ο δήμαρχος Χανίων Βάμβουκας για το περιστατικό του ξυλοδαρμού του συμπολίτη μας από τους Βρετανούς ραμπο!! Κυβέρνηση, νομάρχες και δήμαρχοι υπηρετούν τους φονιάδες των λαών. Μετά την προκλητική απόφαση του δικαστηρίου έχουμε την προκλητική και ξετσίπωτη δήλωση του δημάρχου.

Με την δήλωση του αυτή ο δήμαρχος αποδεικνύει περίτρανα την πολιτική ευθυγράμμισης και υπηρέτησης με τις πολιτικές των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ που έχει πάρει όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό της χώρας. Να λοιπόν η συνέχιση των σφιχταγγαλιασμάτων με τα νατοϊκά στελέχη και οι ανταλλαγές δώρων.

ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
Να απαντήσουμε μαζικά με την συμμετοχή μας στο αυριανό συλλαλητήριο Πέμπτη 23 Νοέμβρη, 6μμ στην πλατεία Αγοράς.
  • ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!
  • ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ- ΝΑΤΟ
  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ
  • ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ «ΡΑΜΠΟ» ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
Ν’ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλείνουν τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Πανελλαδικό μήνυμα στήριξης στους αγρότες

Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία κρεοπωλών για κλείσιμο των κρεοπωλείων...

Χωρίς συμφωνία η συνάντηση αγροτοκτηνοτρόφων με την Κυβέρνηση

Χωρίς «λευκό καπνό» ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μποδοσάκη...

Ο αόρατος κόσμος γύρω από την κτηνοτρόφια: 60+ επαγγέλματα που δεν βλέπουμε

Πίσω από κάθε μονάδα εκτροφής λειτουργεί ένα ευρύ, τεχνικό...