22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Μετά το μεγάλο “OXI” του ελληνικού λαού, συνάντηση Ολάντ – Μέρκελ για την Ελλάδα τη Δευτέρα

Ημερομηνία:

Η γαλλική προεδρία ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και η καγκελάριος της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ θα συναντηθούν αύριο το βράδυ στο Παρίσι.

Συνάντηση θα έχουν το βράδυ της Δευτέρας στο Παρίσι ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, όπως ανακοίνωσε μετά το κλείσιμο της ελληνικής κάλπης το Μέγαρο των Ηλυσίων.

Την ίδια στιγμή, οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες ζητούν τη διεξαγωγή έκτακτης Συνόδου Κορυφής.

Στην ανακοίνωση του Ελιζέ, η οποία αναρτήθηκε και στο Twitter, επισημαίνεται ότι η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της μόνιμης συνεργασίας μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας προς την κατεύθυνση μίας βιώσιμης λύσης για την Ελλάδα.

left.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...

Η συγγραφέας Ουλρίκε Ράιλανς στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Το Ινστιτούτο Γκαίτε, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης...