21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας μοίραζε ψέματα στους πάντες – Έφερε τη μελαγχολία στους πολίτες

Ημερομηνία:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα της προόδου» δήλωσε από την Πάτρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορόντας τον ότι «μοίρασε ψέματα».

Η ΝΔ είναι «δύναμη Ευρωπαϊκή, πατριωτική, κοινωνική, είναι δύναμη προόδου» επεσήμανε οκ. Μεϊμαράκης ο οποίος τόνισε πως «χθες άκουσα για αριστερή μελαγχολία, αυτοί είναι που έφεραν τη μελαγχολία στον ελληνικό λαό».

Ταυτόχρονα σημείωσε πως η ΝΔ έκανε όλες τις μεγάλες επιλογές, και συμπλήρωσε:

Εμείς περάσαμε αναίμακτα από τη δικτατορία στη δημοκρατία, εμείς που φέραμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό σύνταγμα, που βάλαμε τη χώρα στην Ευρώπη, εμείς είμαστε το κόμμα της προόδου, γιατί εμείς αγαπάμε τον τόπο μας, τον πονούμε και θέλουμε να βλέπουμε τον τόπο να προοδεύει.

«Αποφάσισα στην περιοδεία μου να διαβάζω τα όσα έλεγε ο Τσίπρας στις πόλεις που επισκεπτόταν στην προεκλογική περίοδο τον Ιανουάριο. Σε κάθε κοινωνική ομάδα είχε τάξει κάτι» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε:

(Ο κ. Τσίπρας) έλεγε ότι δεν θα μειώσει τις συντάξεις, και όμως τις μείωσε. Είχε πει ότι θα μειώσει την ανεργία και την αύξηση, είχε πει ότι θα δώσει στους τριτέκνους επιδόματα και δεν τελικά δεν έδωσε. Στην Πάτρα μοίραζε ψέματα στους πάντες. Έλεγε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, ότι θα προστατέψει τις καταθέσεις, ότι θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Τίποτα από αυτά δεν έκανε.

newpost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απογευματινά χειρουργεία: 30 Ιατρικοί Σύλλογοι μεταξύ αυτών και οι 4 της Κρήτης στο ΣτΕ για την ακύρωσή τους

Προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για...

Ο Κασσελάκης έθεσε τον Παπανώτα εκτός ευρωψηφοδελτίου

O Στέφανος Κασσελάκης εξαίρεσε την Πέμπτη τον Δημήτρη Παπανώτα...