17.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Με αφορμή την επίσκεψη Πρ. Παυλόπουλου στην Κάντανο για τις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα, κάλεσμα για στάση στο Μνημείο Τροχαίων Δυστυχημάτων

Ημερομηνία:

Με αφορμή την πιθανή συμμετοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα στην Κάνδανο στης 3 Ιουνίου, ο Σύλλογος Αρωγής & Αλληλεγγύης  Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» καλεί τον κ. Παυλόπουλο να κάνει μία στάση στο Μνημείο Τροχαίων Δυστυχημάτων “Χρήστου Πολέντα”:

Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε, με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι, την 3η Ιουνίου 2016 θα επισκεφθείτε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, για το Ολοκαύτωμα του Μαρτυρικού χωριού «ΚΑΝΔΑΝΟΣ» το χωριό αυτό.

Κατά τη διαδρομή σας για το ως άνω Μαρτυρικό χωριό, θα διέλθετε μπροστά από το Μοναδικό Παγκοσμίως Μνημείο Τροχαίων Δυστυχημάτων «Χρήστου Πολέντα», που ως Υπουργός Εσωτερικών στηρίξατε την ανάγκη δημιουργίας του.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, σας υποβάλλουμε την παράκληση όπως, διερχόμενος του χώρου του πάρκου, να μας τιμήσετε με μία ολιγόλεπτη στάση, προκειμένου να γνωρίσετε τον χώρο που εσείς εγκρίνατε να γίνει το μνημείο αυτό, καθώς και το αφιέρωμά σας, την εικόνα του Αγίου Προκοπίου.

Θα ήταν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, να σας υποδεχθούμε μαζί με τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, να σας έχουμε για λίγα λεπτά κοντά μας, να σας σφίξουμε το χέρι, και να σας εκφράσουμε την βαθειά ευγνωμοσύνη μας, που έχετε τιμήσει τόσο, τη μνήμη των νεκρών από τροχαίους θανάτους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ