17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Με γκρουπ εργαζόμενων της Teleperformance στα Χανιά ο Σουηδός που νοσεί από κορωνοϊό

Ημερομηνία:

Με ομάδα άλλων εργαζόμενων της εταιρείας teleperformance βρέθηκε στα Χανιά ο 21χρονος Σουηδός ο οποίος αποτελεί το 19ο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στην Κρήτη.

Ο 21χρονος που νοσηλεύεται στη μονάδα Covid-19 του νοσοκομείου Χανίων είχε νοσήσει και στο παρελθόν στη Σουηδία από κορωνοϊό ενώ είχε βγει θετικός στον ιό και σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Να σημειώσουμε ότι το γκρουπ των εργαζόμενων της εταιρειας ειχε μεταφερθεί από την Αθήνα στα Χανιά και διέμενε στην περιοχή του Πλατανιά.

Για το περιστατικό έχει υπάρξει ενημέρωση του ΕΟΔΥ ώστε να εξακριβωθούν κρίσιμα στοιχεία, όπως, πότε έγινε η διάγνωση σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας, πότε εγκαταστάθηκε στην Κρήτη, πότε επισκέφθηκε τελευταία φορά τη Σουηδία ενώ αναγκαίο κρίνεται να γίνει ιχνηλάτηση των όποιων επφών των.

Να σημειώσουμε πάντως ότι ο 21χρονος παρουσιάζει ήπια συμπτώματα της ασθένειας.

Ο 21χρονος μετέβη μόνος του στο νοσοκομείο την Τετάρτη το βράδυ αφού ανησυχούσε για τα συμπτώματα που παρουσίαζε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ