12.8 C
Chania
Tuesday, December 16, 2025

Με επιτυχία η εκδήλωση τη ΚΝΕ στις Καλύβες – Κορύφωση του 46ου Φεστιβάλ με συναυλία Κότσιρα – Δεληβοριά στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας

Ημερομηνία:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις Καλύβες, εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Χανίων της ΚΝΕ, ενταγμένη στην Προφεστιβαλική δραστηριότητα της Οργάνωσης για το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή».

Άνθρωποι όλων των ηλικιών από την περιοχή συμμετείχαν στην όμορφη εκδήλωση, στην οποία τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας από το νέο κορονοϊό.

Το ταξίδι του Φεστιβάλ συνεχίζεται στις 20 Αυγούστου στο Καστέλι.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

 Ομιλία από Στέλεχος της ΚΝΕ

 Προβολή ντοκιμαντέρ

Το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», με σύνθημα: «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή», θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά το Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, με πολιτική ομιλία από τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και συναυλία από τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Γιάννη Κότσιρα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ