18.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Με μεγάλη επιτυχία η Θεατρική Παράσταση στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων «ανέβηκε» χθες, Κυριακή 19/2/2012, η κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης» από τη Θεατρική Ομάδα των Καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων «Άννα Σαράντου», με τα έσοδα της παράστασης να διατίθενται για την αγορά τροφίμων και τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων, η λειτουργία του οποίου, το αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται να συμβάλλει στην κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης οικονομικά αδύνατων συμπολιτών μας και των οικογενειών τους.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία, συνεχάρη και ευχαρίστησε από καρδιάς τη Θεατρική Ομάδα των Καθηγητών και τη διοίκηση του Βενιζελείου Ωδείου Χανίων, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «η συγκινητική αυτή πράξη προσφοράς επαινείται από όλους μας και μας κινητοποιεί, προκειμένου να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες μας για τη στήριξη των συμπολιτών μας, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες».

«Η  αμεσότητα του χαρακτήρα του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η σχέση της με τον πολίτη, δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη, με θεσμοθετημένες ενέργειες και δράσεις να βρεθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας και να τους στηρίξουμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας, στις δυσκολίες που βιώνουν, λόγω της άσχημης οικονομικής συγκυρίας» επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων, ευχαριστώντας παράλληλα την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου για την παραχώρηση του χώρου, όπου θα στεγαστεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο, την Εταιρεία «Κρητικά Ακίνητα» για τη συνδρομή της, την Ομάδα Εθελοντικής Υποστήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που ήδη έχει ενεργοποιηθεί, καθώς και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

«Έχω την πεποίθηση ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, αρκεί να αγωνιστούμε συλλογικά, ενώνοντας τις δυνάμεις μας. Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα, αρκεί να το πιστέψουμε», κατέληξε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χανίων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός μετανάστης στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα μετά από ξυλοδαρμό

Nεκρός μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα βρέθηκε το πρωί...

Χανιά: Συνελήφθη 16χρονη για ξυλοδαρμό συμμαθητή της – Στο αυτόφωρο και ο πατέρας της

Νέο περιστατικό σχολικής βίας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα...

Μαρία Καρυστιανού: Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου

Την παρακολούθηση του τηλεφώνου της αποκάλυψε η Μαρία Καρυστιανού. Σε συνέντευξή...