19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Με ομιλητή τον CTO της Cretan Astronaut η εκδήλωση του Youth Entrepreneurship Club στα Χανιά

Ημερομηνία:

Mια ενδιαφέρουσα εκδήλωση του οργανισμού Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) στα πλαίσια ανάπτυξης του επιχειρηματικού οικοσυστήματος και πραγματοποιείται στην πόλη των Χανίων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή με την υποστήριξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Κρήτης, στις 8 το βράδυ στο χώρο του YEC HUB Chania (ΤΕΕ-ΤΔΚ)

Το θέμα της εκδήλωσης είναι: Οι δυνατότητες που έχουν οι φοιτητές εκτός της σχολή τους.

Ο ομιλητής θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Πουπάκης, φοιτητής στο 4ο έτος ΗΜΜΥ Πολυτεχνείου Κρήτης και CTO του project Cretan Astronaut.

Αναφέρει πως:

“Ασχολήθηκα με τον Κρητικό Αστροναύτη διότι ήταν ένα φιλόδοξο και περίπλοκο project, από όλες τις οπτικές. Συνδύαζε ξεκάθαρα τον τεχνολογικό στόχο, την επιτυχή αποστολή σκάφους στη στρατόσφαιρα, με το κοινωνικό impact, δηλαδή την έμπνευση νέων να ασχοληθούν με αντίστοιχα εγχειρήματα και να τολμήσουν. Τα δυο στρατοσφαιρικά ταξίδια σίγουρα επιτυγχάνουν τον πρώτο στόχο, ο δεύτερος είναι πλέον στα δικά σας χέρια.” Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι ο ίδιος έχει επιλεγεί να πραγματοποιήσει την πρακτική του στο CERN το 2020 για 12 μήνες.

Λίγα λόγια για τα YEC Talks – Inspirational Networking Experience

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

Τα YECTalks, αποτελούν ανοιχτές συζητήσεις με ανθρώπους της τοπικής αγοράς, στοχεύοντας στην ανάδειξη των ευκαιριών που υπάρχουν ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης αλλά και στην παρότρυνση της κοινότητας να αναπτύξει το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη.

Εδώ, θα συναναστραφειτε σε χαλαρό κλίμα επαγγελματίες της Τεχνολογίας, της Οικονομίας, του Τουρισμού και γενικά ανθρώπους με ανησυχίες και ιδέες, που δημιουργούν και ενδιαφέρονται για την τεχνολογία, το επιχειρείν και την προσφορά στην τοπική κοινωνία. Εδώ, οι συμμετέχοντες γίνονται “συνομιλητές” , εμπνέουν, παρακινούν και δικτυώνουν με στόχο την πραγματοποίηση της ιδέας ή απλά την ικανοποίηση της περιέργειας.

Ελάτε να κουβεντιάσουμε και να δημιουργήσουμε τους δεσμούς για μια καλύτερη κοινότητα.

 

 

 

"google ad"

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...