11.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Με πτήση της Olympic Air θα μεταφερθεί το Άγιο Φως στα Χανιά

Ημερομηνία:

Με προγραμματισμένες και έκτακτες πτήσεις, η AEGEAN και η Olympic Air μεταφέρουν και φέτος το Άγιο Φως από την Αθήνα σε οκτώ προορισμούς της Ελλάδας, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Η άφιξη του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», απευθείας από τα Ιεροσόλυμα, με μέριμνα της Ελληνικής Κυβέρνησης. Αμέσως μετά, η μεταφορά του θα συνεχιστεί αεροπορικώς προς επιλεγμένες περιοχές της επικράτειας. Στα Χανιά θα φτάσει με έκτακτη πτήση της Olympic Air.

Πιο συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2024, η AEGEAN και η Olympic Air έχουν προγραμματίσει, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, ειδικές πτήσεις —τακτικές και έκτακτες— προκειμένου να διανεμηθεί το Άγιο Φως σε οκτώ ελληνικούς προορισμούς, τιμώντας τη θρησκευτική παράδοση και διευκολύνοντας τη μεταφορά του ενόψει της Ανάστασης.

Το πλήρες πρόγραμμα των πτήσεων που θα μεταφέρουν το Άγιο Φως από την Αθήνα έχει ως εξής:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία το νέο κύκλωμα στην Κρήτη

τον σχηματισμό δικογραφίας για 15 άτομα και συνολικά για...