21.8 C
Chania
Thursday, September 19, 2024

«Με συγκίνησε το δέσιμο της οικογένειας»: Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε την μεταμοσχευμένη κοπέλα απο την Κρήτη

Ημερομηνία:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα την μεταμοσχευμένη κοπέλα απο την Κρήτη,που σώθηκε χάρη στον πατέρα της και την πρωτοποριακή μέθοδο που χρησιμοποίησαν οι γιατροί και ανέφερε:

«Επισκέφθηκα σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΛΑΪΚΟ» προκειμένου να δω την 23 χρονη ασθενή, που προ ημερών υπεβλήθη με επιτυχία σε μεταμόσχευση ήπατος από ζώντα δότη τον πατέρα της, 50 ετών και ενημερώθηκα για την καλή, άμεση μετεγχειρητική πορεία και των δύο.

Η επέμβαση αυτή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών από την ομάδα του καθηγητή Χειρουργικής Γεωργίου Σωτηρόπουλου, με τη συμμετοχή του Γερμανού καθηγητή DieterBroering .

Το ΕΣΥ προσφέρει πολυδιάστατο επιστημονικό έργο και παρέχει εξειδικευμένη, υψηλού επιπέδου υγειονομική περίθαλψη στους Έλληνες πολίτες.

Αυτή την πρωτοποριακή και αναπτυξιακή διάσταση του θέτουμε ως προτεραιότητα να την αναδείξουμε και να την ενισχύσουμε.

Μπράβο σε όλη την ομάδα του κ. Σωτηρόπουλου και γενικά στο ΕΣΥ για αυτή την μεγάλη τους επιτυχία.

Ιδιαίτερα με συγκίνησε, το δέσιμο της οικογένειας.»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ