15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Με την οργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το «Tour of Crete MTB 2013»

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης οργανώνει το «Tour of Crete MTB 2013» (ποδηλατικός αγώνας)  το τριήμερο 18, 19 και 20 Οκτωβρίου σε συνδιοργάνωση με τα σωματεία Π.Ο.Χ. Τάλως και Π.Ο.Η. Κάστρο, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π. (Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας).

Στον «Γύρο Κρήτης Ορεινής Ποδηλασίας» θα διεξαχθούν συνολικά τέσσερις αγώνες σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής με μία ατομική χρονομέτρηση στα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου. Ο πρώτος αγώνας του «Tour of Crete MTB» πραγματοποιείται σήμερα στα Χανιά και συγκεκριμένα στους Αγίους Αποστόλους σε μία τεχνική διαδρομή που το μεγαλύτερο μέρος της αποτελείται από μονοπάτι.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου η συνέχεια θα δοθεί στο Ρέθυμνο με αγώνα «Point to Point» σε μία γραφική διαδρομή με την εκκίνηση να δίνεται στο χωριό Αγκουσελιανά και ο τερματισμός στα Ρούστικα. Την τελευταία μέρα-Κυριακή 20 Οκτωβρίου- θα διεξαχθούν δύο αγώνες στο Ηράκλειο, ο πρώτος στο δάσος Φουρνί στις Κάτω Αρχάνες και το απόγευμα η διοργάνωση θα κλείσει με ένα event ατομικής χρονομέτρησης στα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου.
Ο «Γύρος Κρήτης Ορεινής Ποδηλασίας» εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Στο «Tour of Crete MTB 2013» θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι ποδηλάτες ορεινής ποδηλασίας της Ελλάδας, και συγκεκριμένα αθλητές 15 ομάδων  και συγκεκριμένα: Π.Ο.Χ. Τάλως, Π.Ο.Η. Κάστρο, Α.Ο. Κύδων, Ο.Α. Σούδας, Πρωτέας, Π.Σ. Κρόνος, Π.Ε.Σ.Α. Αστέρας, Α.Ο. Θησέας, Π.Ο.Π. Πατρών, Α.Ο. Παράδεισος, Παναθηναϊκός, Α.Ε.Κ., Δόξα Πεύκης, Άτλας Μυτιλήνης και Εθνική Σερβίας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του «Tour of Crete MTB» παρουσίασαν ο Νώντας Σαρρής αντιπρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και εκπρόσωπος του ΠΟΗ «Κάστρο», ο Κώστας Διαλυνάς Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής Ποδηλασίας Κρήτης, και ο Περιφερειακός Σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα πολιτισμού-αθλητισμού Φάνης Ζαμπετάκης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ