17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Με υπουργική απόφαση εκτός ΣΔΙΤ το Δικαστικό Μέγαρο Χανίων

Ημερομηνία:

Ασαφής παραμένει ο σχεδιασμός για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου στα Χανιά αφού είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το έργο δε θα προχωρήσει μέσω ΣΔΙΤ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση την οποία υπογράφει ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Γ. Καραγιάννης και η οποία δημοσιοποιήθηκε το έργο

«Ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Ηρακλείου και Χανίων και ανακατασκευή Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου και Συντήρηση και Διαχείριση Αυτών μέσω Σ.Δ.Ι.Τ.» αναδιαμορφώνεται ως προς το φυσικό αντικείμενο ως «Ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου και ανακατασκευή Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου και Συντήρηση και Διαχείριση Αυτών μέσω Σ.Δ.Ι.Τ.».

Πάντως, και πριν την συγκεκριμένη απόφαση υπήρχαν προβλήματα αφού ήδη από τις αρχές του έτους είχε δημοσιοποιηθεί ότι η ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου στα Χανιά θα προχωρήσει σε δεύτερη φάση μετά την ωρίμανση του φακέλου.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι αντιδράσεις είχαν υπάρξει και για τη χωροθέτηση του μεγάρου μεταξύ άλλων και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων.

Δείτε το σχετικό έγγραφο της απόφασης:

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...