25.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Με χαμόγελα και αισιοδοξία, ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στο Γάζι και το Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Από το Γάζι ξεκίνησε η περιοδεία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο. Αν και το πρόγραμμα τρέχει με γρήγορους ρυθμούς, ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε σήμερα το πρωί με δεκάδες κατοίκους του Γαζίου, που του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Κατά την επίσκεψη στην έδρα του Δήμου Μαλεβιζίου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,  συναντήθηκε με  τον Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης και επισκέφθηκε τους καταστηματάρχες της περιοχής, ανταλλάσσοντας απόψεις για τα ζητήματα που απασχολούν τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Επόμενος σταθμός, της ολιγόωρης περιοδείας ήταν η πλατεία Ελευθερίας, όπου στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος. Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε:

«Από την Κρήτη των αγώνων για τη Δημοκρατία στέλνω ένα μήνυμα. Ας τελειώσουν τους επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς στα εθνικά μας θέματα. Είναι επικίνδυνα τα παιχνίδια του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα.

Έχουμε χρέος να υπηρετήσουμε ένα σχέδιο που περιφρουρεί τα εθνικά μας συμφέροντα και όχι τα εργαλειοποιεί για πρόσκαιρα κομματικά οφέλη» είπε ο κ. Ανδρουλάκης συμπληρώνοντας ότι «όλοι οι Έλληνες βουλευτές πρέπει να σέβονται τη συνθήκη της Λωζάνης, είτε χριστιανοί είτε μουσουλμάνοι, δεν πρέπει να επιτρέψουμε καμία ξένη παρέμβαση σε θέματα που αφορούν τη χώρα μας από τρίτες δυνάμεις αλλά πρέπει κι εμείς οι ίδιοι να δείχνουμε αξιοπιστία, σεβασμό και όχι το λόγο που ακούσαμε από τα χείλη της κ. Μπακογιάννη να μιλάει σε ένα χωριό της Ροδόπης λες και είμαστε στο ’50 και το ’60» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης που μίλησε για «παλαιοκομματισμό της Δεξιάς» τον οποίο «δεν τον ανεχόμαστε, τον καταγγέλλουμε και δεν υπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Οργάνωσης Αμπελουργών και Ελαιουργών Κρήτης, ενημέρωσαν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τις ζημιές στις αμπελοκαλλιέργειες και τον περενόσπορο ύστερα από τις τελευταίες βροχοπτώσεις.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας ήταν η Περιφέρεια Κρήτης. Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, υποδέχθηκε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, παρουσία των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων που είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ.

Στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου, στη οδό Δαιδάλου και στους κεντρικούς δρόμους ο Νίκος Ανδρουλάκης συνομίλησε με εκατοντάδες Ηρακλειώτες, λαμβάνοντας μηνύματα στήριξης για τον αγώνα που δίνει το ΠΑΣΟΚ. Πριν την ολοκλήρωση της σύντομης επίσκεψης στο Ηράκλειο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, υποδέχθηκε στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...