15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Με 266 Χανιώτισσες και Χανιώτες ο συνδυασμός «ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023

Ημερομηνία:

Δυναμικό «παρών» για τον Δήμο Χανίων δηλώνει ο συνδυασμός «Για τα Χανιά», με 108 Χανιώτισσες και 158 Χανιώτες να θέτουν υποψηφιότητα στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η μεγάλη προσπάθεια των τεσσάρων προηγούμενων ετών στη δημοτική αρχή, της αυτοδιοικητικής ομάδας υπό τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, αλλά και αυξημένο ενθουσιασμό, διάθεση για αλλαγές και όραμα για την πόλη και τον Δήμο μας, κόντρα στις παγιωμένες αναχρονιστικές αντιλήψεις και πρακτικές άλλων εποχών.

Με ήθος, εντιμότητα, ομαδικότητα και διαφάνεια, όρεξη για δουλειάκαι αποφασιστικότητα για ουσιαστική αλλαγή στον τόπο μας, στα μικρά, τα καθημερινά και τα μεγάλα, τα εμβληματικά,  η ομάδα μας έδωσε τα δικά της δείγματα γραφής.

Η ομάδα αυτή ωρίμασε και μεγάλωσε∙ Οι 266 υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Κοινότητες του Δήμου Χανίων, αποτελούν ένα αυστηρά ποιοτικό ψηφοδέλτιο με ανθρώπους επιφανείς και καταξιωμένους στην τοπική κοινωνία, ο καθένας στο δικό του πεδίο, που μοιράζονται τη θέληση τους να δουλέψουν ομαδικά, προς όφελος του τόπου, αλλά και νέους και νέες που πλέον ασχολούνται ενεργά με τα κοινά, για να αναζωογονήσουν και να ανανεώσουν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο συνδυασμός «Για τα Χανιά», διεκδικεί μία ακόμα θητεία στη διοίκηση του Δήμου Χανίων,με όχηματην εργατικότητα, την ομαδικότητα και την εντιμότητα και προορισμό τα Χανιά, που αλλάζουν μέρα με την μέρα.

Αναλυτικά οι υποψήφιου σύμβουλοι του συνδυασμού «ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ», για το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Δημοτικές Κοινότητες:

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...