21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Μια έτσι, μια γιουβέτσι η κυβέρνηση με το άνοιγμα των συνόρων… – Τι λέει η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νοτοπούλου για τις αντιφατικές δηλώσεις της κυβέρνησης

Ημερομηνία:

Μια έτσι, μια γιουβέτσι η κυβέρνηση με το άνοιγμα των συνόρων…

«Όταν αποφασίσει η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη τι θα ισχύσει τελικά ως προς το άνοιγμα των συνόρων, ας βρει το θάρρος να ενημερώσει υπεύθυνα τους Έλληνες πολίτες», επισημαίνει σε δήλωσή της η Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, για τις αντιφατικές ανακοινώσεις υπ. Τουρισμού και υπ. Εξωτερικών.

«Χθες το Υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε  τη λίστα με τις 29 χώρες, που από τις 15 Ιουνίου, «ανοίγουν τα σύνορα» για τους τουρίστες, με αεροπορικές πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη η οποία σύμφωνα με το Υπουργείο Τουρισμού διαμορφώθηκε ύστερα από μελέτη του επιδημιολογικού προφίλ των χωρών προέλευσης των τουριστών και τη σύμφωνη γνώμη της επιτροπής Λοιμωξιολόγων. Σήμερα όμως το Υπουργείο Τουρισμού αναρτά νέα  διαφορετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, σύμφωνα με την οποία  επιτρέπονται οι Διεθνείς πτήσεις προς τα αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης και από περιοχές που συμπεριλαμβάνονται  στην λίστα με τα αεροδρόμια υψηλού κινδύνου που συνέταξε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) (https://www.easa.europa.eu/SD-2020-01/Airports#group-easa-downloads), με υποχρεωτικά τεστ για όποιον έρχεται από τις περιοχές εκείνες», αναφέρει στη δήλωσή της.

«Όταν αποφασίσει η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη τι θα ισχύσει τελικά ως προς το άνοιγμα των συνόρων, ας βρει το θάρρος να ενημερώσει υπεύθυνα τους Έλληνες πολίτες», καταλήγει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξης Χαρίτσης: Σκοτεινή υπόθεση η υποψηφιότητα Μπελέρη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του ο Αλέξης...

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη για τα… θαύματα: Τι απογοήτευση είναι αυτή

Για απογοήτευση προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο ο Απόστολος...