14.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Μια καλή είδηση: Ανακαινίστηκε και επαναλειτουργεί η Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων, στον Δημοτικό Κήπο!

Ημερομηνία:

H ανακαινισμένη πλέον Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων, που βρίσκεται στον Δημοτικό Κήπο, ανοίγει τις πόρτες της την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, στις 20.00, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης.

Πρόκειται για έναν σύγχρονο και ελκυστικό χώρο γνώσης, παιχνιδιού, δραστηριοτήτων, έτοιμο να “ζωντανέψει” και να υποδεχτεί τα παιδιά και τους εφήβους της πόλης μας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τραγούδια και θεατρικά δρώμενα τα παιδιά της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων, καθώς και η θεατρική ομάδα των Κέντρων Παιδικής Δημιουργίας του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου παρέμενε κλειστή, λόγω εργασιών ανακαίνισης των χώρων της, από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κρήτη δεν έγινε “δούρρειος ίππος”: Το «ναυάγιο» της συνάντησης με Χατζηδάκη και η «παγίδα» του κοινωνικού αυτοματισμού

Η ματαίωση της πολυαναμενόμενης συνάντησης των εκπροσώπων του αγροτοκτηνοτροφικού...