20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Μια κιθάρα και μια φωνή – Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για δύο μέρες στις «Νεράιδες»

Ημερομηνία:

Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις Νεράιδες, Κοντόπουλα Κεραμειώ

Ο Αλκίνοος μόνος, χωρίς επί σκηνής συμμάχους, συχνά χωρίς μικρόφωνο, παίζει το παιγνίδι των τραγουδιών. Έτοιμος για όλα τα λάθη, τα φάλτσα, την αμηχανία, την ανοιχτοσύνη στα άπειρα ενδεχόμενα της στιγμής και της συνύπαρξης. Σαν παιδί που, παρατώντας το καινούργιο του δώρο (ένα υπερσύγχρονο διαστημόπλοιο με μπαταρίες, λαμπάκια, ήχους, εξωγήινους και λέιζερ βελάκια), αρπάζει ένα παλιό σκουπόξυλο και φέρνει βόλτα τον κόσμο τρεις φορές.
Πρόκειται για συναυλίες ακρόασης αλλά και συμμετοχής. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Γυμνά, όπως γεννήθηκαν, ευάλωτα, αλλά και δυνατά όσο ποτέ, στέκονται μπροστά μας. Διηγούνται μιαν ιστορία, μια σκέψη, ένα περιστατικό, για να βιώσουν μαζί μας την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, τη μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό, την προσωρινή αθανασία.
Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε μικρούς χώρους, αλλά και σε χώρους πολλών χιλιάδων θέσεων, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού και το Θέατρο Δάσους.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
Γενική Προπώληση : 10€
Ταμείο : 12€
Παιδιά κάτω των 12 ετών είσοδος δωρεάν

Προπώληση (από τις 2 Σεπτεμβρίου):

Χανιά: Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων (Ενετικό Λιμάνι Χανίων), Τυποβιβλιοχαρτεμπορική Πελεκανάκη (Χάληδων 89), Κατάστημα Γυναικείων Ενδυμάτων «STOA» (Δασκαλογιάννη 1 & Τσουδερών)

Κίσσαμος: Τουριστικό γραφείο Balos Travel

Ρέθυμνο: 1600 Raki Baraki (Αραμπατζόγλου 17-19)

Θα αναχωρήσουν λεωφορεία από το ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ στις 20:00.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Airbnb: Δεν κάνει πίσω το ΥΠΕΘΟ για το τέλος επιτηδεύματος

Προβληματίστηκαν στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Το συζήτησαν σε...

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...