27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Μια κινέζικη εταιρεία προσέλαβε ως CEO μία γυναίκα ρομπότ

Ημερομηνία:

Η Κίνα βρίσκεται στην παγκόσμια πρωτιά αυτή την στιγμή στον χώρο της Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence). Μία εταιρεία προσέλαβε μία γυναίκα CEO, την «Madame Tang Yu», η οποία είναι στην πραγματικότητα ένα robot.

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παιχνιδιών στην Κίνα, η NetDragon Websoft, με έδρα την επαρχία Fujian, απέναντι από το Ταϊβάν,  η οποία ιδρύθηκε το 1999, διόρισε τη «Madame Tang Yu», μια γυναίκα ρομπότ, στη διαχείρισή της τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η «Tang Yu» διευθύνει σχεδόν 6.000 εργαζόμενους στην εταιρεία. Ο ιδρυτής της Lui Dejian θα διατηρήσει δευτερεύοντα ρόλο του «CEO».

Η «Tang Yu» θα παρεμβαίνει στην οργάνωση της εταιρείας με σκοπό την βελτίωση της στις επιδόσεις της στους παρακάτω τομείς: στην καθημερινή λήψη των αποφάσεων, στην διαχείριση του κινδύνου, στην προσαρμογή νέων μεθόδων εργασίας. Θα είναι υπεύθυνη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, με στόχο την παροχή ενός καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος για όλους τους εργαζόμενους.

Σε Δελτίο Τύπου που παραχώρησε ο ιδρυτής της NetDragon Websoft “Lui Dejian ανέφερε ότι:

«Πιστεύουμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι το μέλλον της επιχειρηματικής διαχείρισης. Ο διορισμός της κ. Tang Yu, αντανακλά την δέσμευσή μας να ενστερνιστούμε και να εφαρμόσουμε πλήρως την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) με σκοπό να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής μας και τελικά να την οδηγήσουμε σε μία νέα εποχή ανάπτυξης και εξέλιξης. Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τους αλγόριθμούς μας πίσω από την Tang Yu για να δημιουργήσουμε ένα ανοιχτό, διαδραστικό και εξαιρετικά διαφανές μοντέλο διαχείρισης»

Η εταιρεία NetDragon Websoft τείνει όλο και πιο κοντά στην νέα εποχή του Metaverse και υποστηρίζει πως εάν οι εταιρείες από μόνες τους δεν ενδιαφερθούν για το metaverse τώρα, θα χάσουν μία τεράστια πηγή ανάπτυξης τις επόμενες δεκαετίες.

Πηγή:

csii.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περιφέρεια Κρήτης: Αυξημένες συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων λόγω αφρικανικής σκόνης

Οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού...

Αυξήθηκαν τα φέσια προς την εφορία – Με χρέη πάνω από 3,8 εκατ. φορολογούμενοι

Η ακρίβεια, οι ανατιμήσεις και εν γένει το αυξημένο κόστος ζωής, δυσκολεύουν αφάνταστα...

Στον Αλικιανό η θερμοκρασία “κόλλησε” στους 31°C όλη τη νύχτα

Συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου η μεταφορά σκόνης...