26.8 C
Chania
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026

“Μια νέα μέρα έφθασε”:Τα πολλά πρόσωπα της Κρήτης σε 7 φωτογραφίες

Ημερομηνία:

Η Κρήτη έχει πολλές ομορφιές. Και αυτές οι ομορφιές αναδεικνύονται από τη ματιά των φωτογράφων που θέλουν να τις αποτυπώσουν. Κάποιοι εστιάζουν σε αντικείμενα. Άλλοι στη σύνθεση ανθρώπου και περιβάλλοντος.

Σε όλες τις περιπτώσεις ξεπροβάλλει ο πολιτισμός της Κρήτης ως μία σύνθεση του πολύπλευρου φυσικού περιβάλλοντος, της ιστορίας των πολλών πολιτισμών και της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής που έχουν αφήσει πίσω τους.

7 φωτογραφίες από 7 διαφορετικούς φωτογράφους για την Κρήτη που εμπνέει:

“Μία νέα μέρα έφθασε” του bostankorkulugu, “H βάρκα Λουλού” του Spaceshoe, “Λασίθι” του ChristosTsoumplekas, “Καταιγίδα στη νότια Κρήτη” του Jeren, “Venetian Lighthouse” του Theofilos Papadopoulos, “Crete – Rethymno” του Pawel Tomaszewicz, “As Winter Breathes” του Stavros Lambrakis.

Δείτε τις όλες εδώ:

Theophilos Papadopoulos - Venetian Lighthouse
Theophilos Papadopoulos – Venetian Lighthouse
Stavros Lambrakis - As winter breathes
Stavros Lambrakis – As winter breathes
SpaceShoe - Loulou
SpaceShoe – Loulou
j é r e n - Storm on the south coast
j é r e n – Storm on the south coast
j é r e n - Storm on the south coast
j é r e n – Storm on the south coast
Christos Tsoumplekas - Lasithi Plateau
Christos Tsoumplekas – Lasithi Plateau
bostankorkulugu-a new day has come
bostankorkulugu-a new day has come

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση μνήμης για τον πεσόντα Λοχία Κοσμά Γιαννακάκη στο Ζουνάκι Πλατανιά

Εκδήλωση μνήμης για τον πεσόντα Λοχία Κοσμά Γιαννακάκη στις 25 Ιουλίου 2026 στο Ζουνάκι Πλατανιά. Τιμή στον ήρωα της Κυπριακής εισβολής του 1974.

Μαρκογιαννάκης: Υποστήριξη των αιτημάτων για το Κτηματολόγιο στη συνάντηση με Παπαστεργίου

Ο βουλευτής Χανίων Αλ. Μαρκογιαννάκης χαιρετίζει τη συνάντηση Δικηγορικών Συλλόγων Κρήτης με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το Κτηματολόγιο και ζητά παράταση και υιοθέτηση προτάσεων.

19ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Παλαιόχωρας: Δύο γυναίκες στην κορυφή για πρώτη φορά στην ιστορία του

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, δύο γυναίκες, η GM Bella Khotenashvili και η IM Olga Badelka, βρίσκονται στην κορυφή του 19ου Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά Παλαιόχωρας με 4/4 νίκες.

Μανόλης Χνάρης: Απαιτούνται άμεσες ενέργειες για την αποκατάσταση της κτηματογράφησης στην Κρήτη

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης κατέθεσε Αναφορά για τα σοβαρά προβλήματα της κτηματογράφησης στην Κρήτη. Ζητείται παράταση προθεσμιών και αναμόρφωση της βάσης δεδομένων.