21.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Μια ξέφρενη γιορτή για την Τρίτη ηλικία στήθηκε από τα ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων στο Ενετικό Λιμάνι

Ημερομηνία:

Μία μεγάλη γιορτή χαράς, ελπίδας, αισιοδοξίας, με δυνατά μηνύματα και συμβολισμούς στήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 11/5, στην πλατεία πίσω από το Γυαλί Τζάμι, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων διοργάνωσε την άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, με αφορμή την ευρωπαϊκή ημέρα για την ενεργό γήρανση, σε συνεργασία με όλα τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου.

Ωφελούμενοι των ΚΑΠΗ παρουσίασαν στο κοινό το αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων, που πραγματοποιούν στα Κέντρα, με τη συνδρομή και την καθοδήγηση του προσωπικού του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.

Με φόντο τον Φάρο και το ΕνετικόΛιμάνι, ηλικιωμένοι και ηλικιωμένες, καθώς και νεότεροι γυμνάστηκαν, χόρεψαν, έκαναν Zumba και τραγούδησαν.

Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Στέλιος Βαλυράκης, οι Αντιδήμαρχοι, Τάσος Αλόγλου και Αντώνης Ι. Βαρδάκης και πλήθος κόσμου, που καταχειροκρότησε τους συμμετέχοντες, ενώ στο τέλος της παρουσίασης στήθηκε μια ξεχωριστή γιορτή με χορό και τραγούδι.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στα Τοπόλια τραυματίζει ελαφρά μητέρα και παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι αρχές...

35χρονη τουρίστρια σώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στο Μπάλο

Μια 35χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία διασώθηκε χθες το...

Ηράκλειο: Είχε γίνει η σκιά της και την τρομοκρατούσε!

Αρνούνταν να αποδεχθεί ότι η σχέση τους είχε πάρει...

Γαμήλια φωτογράφιση με παραδοσιακές… ινδικές φορεσιές και φόντο τον Κούλε!

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι...