16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Μια ομορφιά το γεμάτο τουρίστες βροχερό καλοκαιρινό Παλιό Λιμάνι | Φωτός

Ημερομηνία:

Οι καλοκαιρινές βροχές δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο στον τόπο μας και σίγουρα και οι τουρίστες που βρίσκονται στα Χανιά πιάστηκαν εξ απροόπτου απο τις συνεχεις και συχνά και έντονες βροχοπτώσεις.

Όμως, πέραν του απρόοπτου και της πρόσκαιρης ταλαιπωρίας κάποιων τουριστών, οι βροχοπτώσεις δεν δημιούργησαν έντονα προβλήματα και με το που σταμάτησαν, προσέφεραν την ευκαιρία για κάποιες όμορφες εικόνες που έσπευσαν και οι τουριστες να αποθανατίσουν.

Εμεις σας παρουσιάζουμε κάποιες φωτογραφίες του δημοσιογράφου της εφημερίδας μας Γιάννη Αγγελάκη:

"google ad"

Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο 27 Αυγούστου – Βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη

Το Σάββατο αναμένεται σχετικά βελτιωμένος καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα. Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Πιθανότητα για τοπικές μπόρες ή και καταιγίδες υπάρχει και στα νησιά του Αν. Αιγαίου. Οι καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας είναι πιθανό να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα ηπειρωτικά και θα κυμανθεί, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 29-30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34-35, στην Ήπειρο από 13 έως 30-32 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 14 έως 33-34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 32-33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 30-32 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 18 έως 28-30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-4 Μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν γενικά δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές και τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές ή και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα γύρω ορεινά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές ή και καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32-33 βαθμούς.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ