15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Μια προσαγωγή για το τροχαίο που “έκοψε” το νήμα της ζωής του Μανώλη

Ημερομηνία:

Την ώρα που η τοπική κοινωνία βιώνει το σοκ του πρόωρου και τραγικού θανάτου του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας Μανώλη Γαρεφαλάκη, συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος 33χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, το βράδυ της Πέμπτης, στην Λεωφόρο Σούδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την αστυνομία στο πλαίσιο της προανάκρισης, έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένα άτομο. Το άτομο αυτό φέρεται να οδηγούσε επίσης μηχανή, η οποία – όπως έγραψε το cretalive, προπορευόταν του δικύκλου του άτυχου Μανώλη και έστριψε χωρίς φλας αριστερά αιφνιδιάζοντας τον 33χρονο πιλότο. Παράλληλα εξετάζεται και υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων επιχειρήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του Μανώλη θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, στην γενέτειρά του το Καστέλλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...