33.8 C
Chania
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026

Μια προσαγωγή για το τροχαίο που “έκοψε” το νήμα της ζωής του Μανώλη

Ημερομηνία:

Την ώρα που η τοπική κοινωνία βιώνει το σοκ του πρόωρου και τραγικού θανάτου του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας Μανώλη Γαρεφαλάκη, συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος 33χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, το βράδυ της Πέμπτης, στην Λεωφόρο Σούδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την αστυνομία στο πλαίσιο της προανάκρισης, έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένα άτομο. Το άτομο αυτό φέρεται να οδηγούσε επίσης μηχανή, η οποία – όπως έγραψε το cretalive, προπορευόταν του δικύκλου του άτυχου Μανώλη και έστριψε χωρίς φλας αριστερά αιφνιδιάζοντας τον 33χρονο πιλότο. Παράλληλα εξετάζεται και υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων επιχειρήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του Μανώλη θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, στην γενέτειρά του το Καστέλλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

cretalive.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γρηγόρης Δημητριάδης: Απορρίφθηκε η αγωγή του κατά Κουκάκη για τις υποκλοπές

Απορρίφθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η αγωγή που...

Αμπάς Αραγτσί: Η Τουρκία απέτρεψε σχέδιο των ΗΠΑ και του Ισραήλ για διαμελισμό του Ιράν

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί δήλωσε ότι η Τουρκία είχε καθοριστική συμβολή στην...

Ηράκλειο: Φωτιά στα Βορίζια – Μήνυμα του 112 και μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι...