25.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

Ημερομηνία:

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Μία φωτογραφία έχει αξία όσο χίλιες λέξεις , λένε στην δημοσιογραφική γλώσσα. Τότε γιατί δεν δίνει στην δημοσιότητα, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την φωτογραφία, του αρχηγού της Άλ  Κάϊντα Οσάμα Μπιν Λάντεν;

Ήδη μόλις μαθεύτηκε το νέο της εκτέλεσης του φανατικού ισλαμιστή, από το παγκόσμιο κοινό άρχισαν τα σχόλια, και οι αμφισβητήσεις, αν είναι αλήθεια ή ψέματα η είδηση, της δολοφονίας του. Ο μίστερ πρέζιντετ όμως, τα στύλωσε  και έδωσε ανακοίνωση του Λευκού οίκου ότι «προέχει η ασφάλεια της χώρας». Να πως διαφέρει ένας πολιτισμένος  εφυής, και μετριοπαθής πρόεδρος, από τον άγριο φύλαρχο Τζορτζ Μπους τον  α/ και τον β/. Διότι μόνο οι απολίτιστοι λαοί  καλή ώρα σαν τους Έλληνες, που έκοψαν το κεφάλι του Άρη Βελουχιώτη και το κρέμασαν σένα στύλο επαινούν τους εαυτούς τους, για τέτοιου είδους «ανδραγαθήματα». Ενώ ο Πρόεδρος δολοφονεί με το γάντι. Σου λέει ¨   «Εμ που τον δολοφόνησα να δείχνω και το κεφάλι του στις κάμερες; Μα αυτό θα είναι πρόκληση για τους φανατικούς του Ισλάμ. Ας καθίσω καλύτερα στα αυγά μου μέχρι το επόμενο επεισόδιο».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραλίες: “Κύμα” καταγγελιών και στην Κρήτη για τις αυθαιρεσίες

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες πολιτών, μέσω της νέας εφαρμογής MyCoast,...

Το εγκαταλειμμένο Μνημείο Τιμής για την Μάχη της Κρήτης

Σήμερα, 83 χρόνια μετά από τη Μάχη της Κρήτης,...