16.8 C
Chania
Friday, May 10, 2024

Μιχαλολιάκος: “Είμαστε ναζί, θα κρεμάσουμε αριστερούς και δεξιούς”! | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ανατριχιαστικό βίντεο από ορκωμοσίες μελών και άλλες εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του “φύρερ” της εγκληματικής οργάνωσης, Μιχαλολιάκου.

Το βίντεο αποτελεί συλλογή από ανατριχαιστικές παραδοχές στελεχών του νεοναζιστικού μορφώματος για τις φασιστικές ιδέες τους, αλλά και τα σχέδιά τους για κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος, με απώτερο σκοπό την εγκαθίδρυση της δικής τους χούντας.

Η εν λόγω συλλογή αναρτήθηκε στο Facebook από την ιστοσελίδα Ellinika Hoaxes, η οποία αναφέρει ότι πρόκειται για ένα μόνο μέρος του οπτικοακουστικού υλικού που βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και προβλήθηκε στη δικαστική αίθουσα.

«Χρόνια τώρα ακούμε τον ισχυρισμό πολλών στελεχών -αλλά και απλών ψηφοφόρων- της Χρυσής Αυγής ότι δεν είναι νεοναζιστές, δεν είναι φασίστες και δεν έχουν καμία ιδεολογική σχέση με την χιτλερική Γερμανία.

«Είμαστε Έλληνες εθνικιστές πατριώτες», λένε.

Το παρακάτω ανατριχιαστικό βίντεο, που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας, καταρρίπτει όλους τους ισχυρισμούς τους.

Το ομολογούν ξεκάθαρα: «είμαστε φασίστες, είμαι νεοναζί, είμαστε ρατσιστές, δεν πιστεύουμε στην δημοκρατία. Θέλουμε να την καταλύσουμε»

Ο τελευταίος μονόλογος σοκάρει.

Μακάρι να φτάσει αυτό το βίντεο και στον τελευταίο ψηφοφόρο τους», υπογραμμίζουν στην ανάρτησή τους τα Ελληνικά hoaxes

«Είμαστε φασίστες, είμαι νεοναζί, είμαστε ρατσιστές, δεν πιστεύουμε στην δημοκρατία. Θέλουμε να την καταλύσουμε» ακούγεται μεταξύ άλλων σε ορκωμοσία μελών, όπου δηλώνεται ότι θα κρεμάσουν αριστερούς και δεξιούς.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, ο Μιχαλολιάκος και τα στελέχη του απευθύνουν ο ένας στον άλλον ναζιστικό χαιρετισμό.

Σε άλλο σημείο ο Μιχαλολιάκος αναφέρεται στο Ολοκαύτωμα και ο τρόπος με τον οποίον μιλά για τους Εβραίους σοκάρει: «… Οι Εβραίοι τη γλιτώσανε, οι άλλοι στη Θεσσαλονίκη πήραν το τρενάκι, πήγανε ταξιδάκι… ένα ωραίο μαγευτικό ταξίδι σε ένα πανέμορφο τοπίο για χειμερινές διακοπές…. με ψηλές καμινάδες (γέλια) όπου απολάμβαναν -είχε γράψει ένας φίλος μου ένα κείμενο- …. στο βάθος του στρατοπέδου υπήρχαν τα κτίρια με τις ψηλές καμινάδες όπου απολάμβαναν τις μεταφυσικές του εμπειρίες…»

Δείτε τα βίντεο από την ορκωμοσία και άλλες εκδηλώσεις, αλλά και εικόνες

"google ad"

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η καταστροφή στη Γάζα, χειρότερη και από τον βομβαρδισμό της Δρέσδης

Η καταστροφή που έχει προκαλέσει στη Γάζα η αδιάκοπη στρατιωτική επιδρομή του Ισραήλ από την...

Στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ...

Joost Klein: Ο Ολλανδός διέγραψε τα stories του και έκανε unfollow την Eurovision

Ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό έχει προκύψει με τη συμμετοχή...