14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μιχελογιαννάκης: Ο υπάλληλος του βενζινάδικου έβαλε τις φωνές στη Ζωή

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση για όσα καταγγέλλονται σχετικά με φερόμενο φραστικό επεισόδιο μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και υπαλλήλου βενζινάδικου στην Αιδηψό, εξέδωσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση επικαλούμενος αυτόπτη μάρτυρα, ο υπάλληλος ήταν εκείνος που έβαλε τις φωνές στην Πρόεδρο της Βουλής, όταν εκείνη του ζήτησε να κοιτάξει τα λάστιχα του αυτοκινήτου της που έχαναν αέρα.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Μιχελογιαννάκη

«Ντροπή στην διαστρέβλωση

Την ημέρα του Πάσχα η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μαθαίνει για τον θάνατο οικείου προσώπου ενώ βρίσκεται Εύβοια. Πηγαίνοντας στο σπίτι του θανόντος, πέφτει σε λακκούβα. Πηγαίνει σε βενζινάδικο για να αλλάξει το λάστιχο. Της λένε ότι δεν μπορούν και της το αλλάξουν και της το αλλάζει οικείο πρόσωπο. Πηγαίνει στο σπίτι του εκλιπόντος.

Την δευτέρα του Πάσχα ξαναπάει στο ίδιο βενζινάδικο μιας και αυτό ήταν μόνο ανοικτό και ζητάει αέρα στα λάστιχα, το έκαναν. Φεύγει και βλέπει ότι πάλι τα λάστιχα χάνουν. Ξαναγυρίζει και ζητά να τα ξαναδούν και τότε ο υπάλληλος έξαλλος της φωνάζει.

Αυτός που τα λέει αυτά είναι ο Βαγγέλης Βένετης πρώην αστυνομικός, που μάλιστα παρέμβηκε 3 φορές να ηρεμήσει τον υπάλληλο σε μια Ζωή Κωνσταντοπούλου που δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητο της.

Ο ίδιος είπε και στις κύριες που βιντεοσκοπούσαν ότι δεν είναι σωστό.

Ο ίδιος ζήτησε από την Ζωή Κωνσταντοπούλου να καλέσει την αστυνομία και αυτή αρνήθηκε.

Κάποιοι θέλουν α) πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, β) κατεπείγοντα νομοσχέδια, γ) άσχετες τροπολογίες, δ) νομοσχέδια σε ένα άρθρο, ε) όχι επιτροπή λογιστικού έλεγχου.

Δεν θα το πετύχουν».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ