19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Μουσική παράσταση – συναυλία με τους Ξανθούλα Ντακοβάνου και Ταξιάρχη Βασιλάκο

Ημερομηνία:

Η Εταιρεία Θεάτρου ΜΝΗΜΗ έχει τη χαρά να παρουσιάζει στον Αίθριο Χώρο του θεάτρου Κυδωνία, την Πέμπτη 26 Ιουλίου και ώρα 9.30 μμ., τους εκλεκτούς μουσικούς  Ξανθούλα Ντακοβάνου (φωνή, μπεντίρ) και Ταξιάρχη Βασιλάκο (ακορντεόν, πιάνο, ντουντούκ) σε ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα με τίτλο Ωδή σ’ Ανατολή και Δύση!

Ζευγάρι στη ζωή, κι ενίοτε στη σκηνή, ο Ταξιάρχης και η Ξανθούλα μας ταξιδεύουν με τραγούδια σε ήχους Ανατολής και Δύσης! Ένα ιδιαίτερο, προσωπικό project βγαλμένο από την πορεία ζωής των δύο καλλιτεχνών, που ξεκίνησαν από την Αθήνα, πέρασαν μια δεκαετία στο Παρίσι και ζουν εδώ και δυόμισι χρόνια στα Χανιά. Από γαλλικές musette, αναγεννησιακά τραγούδια κι ιταλικές ταραντέλλες, μέχρι κλασσικά οθωμανικά άσματα και ιστορίες από την αραβοανδαλουσιανή παράδοση, οι δύο μουσικοί μας προτείνουν γέφυρες, “Ωδές σ’ Ανατολή και Δύση”!

Η συναυλία των δυο καλλιτεχνών είχε ανακοινωθεί αρχικά για την Τετάρτη 25/7 αλλά λόγω σοβαρού κωλύματος μετατέθηκε στην επόμενη μέρα, Πέμπτη 26 Ιουλίου και ώρα 9.30 μμ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκλήρωση του πρώτου Φωτοβολταϊκού 500kW της Παγκρήτιας Ενεργειακής Κοινότητας από την ΑΕΝΑΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του πρώτου Φωτοβολταϊκού Πάρκου 500kW της...

Πρώτη συνάντηση της «Παγκρήτιας Δικτύωσης για το Περιβάλλον» στο Πάνορμο Ρεθύμνου

Αρχές Μάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη δια ζώσης συνάντηση της...