22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Μουσική σύμπραξη Ψαραντώνη – Μαζοκοπάκη για τον “Λιόντα”

Ημερομηνία:

Στον διαδικτυακό “αέρα” βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ένα νέο τραγούδι της έντεχνης κρητικής μουσικής.

Πρόκειται για τον “Λιόντα” που αποτελεί προϊόν της σύμπραξης του Ψαραντώνη με την τόσο ιδιαίτερη χροιά στη φωνή και του γνωστού λυράρη Αντώνη Μαζοκοπάκη.

Διαβάστε τους στίχους του τραγουδιού:

Εγώ ‘χω κοπελιού ψυχή
μα στην καρδιά είμαι Λιόντας
και ότι έχω πάρει στη ζωή
το πήρα πολεμώντας

Πράμα δεν πήρα χάρισμα
απ’τη ζωή ποτέ μου
για αυτό’ναι η κάθε μου χαρά
λάφυρο του πολέμου

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανάρτησή σου στο YouTube ο “Λιόντας’ έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού αλλά και του ίδιου του Ψαραντώνη, ο  οποίος ερμηνεύει και πάθος το ψυχικό σθένος όλων όσοι οι δυσκολίες της ζωής τους μετέτρεψαν σε “λιοντάρια” που παραμένουν σε διαρκή πόλεμο.

Το τραγούδι είναι μια νέα μουσική παραγωγή, από τον Αύγουστο του 2020 και “γεννήθηκε” στην περίοδο της καραντίνας. Τη μουσική συνέθεσε ο ίδιος ο Αντώνης Μαζοκοπάκης ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Βαγγέλη Ταξιδευτή.

Στην ηχογράφηση του τραγουδιού συμμετείχαν οι μουσικοί: Αντώνης Μαζοκοπάκης στη λύρα, Δημήτρης Παπουτσάκης στην κιθάρα και Μιχάλης Μαυράκης στο μπάσο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ