17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Μπάχαλο με την τηλεκπαίδευση στα δημοτικά και στα Χανιά

Ημερομηνία:

Για άλλη μια φορά το σύστημα τηλεκπαίδευσης δε λειτούργησε όπως έπρεπε.

Σύμφωνα με καταγγελίες καταγράφονται προβλήματα στη σύνδεση στην πλατφόμα του webex, ενώ όσοι τελικά τα καταφέρνουν αντιμετωπίζουν κατά διαστήματα και προβλήματα στον ήχο.

Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση του μέλους του ΔΣ του ΣΕΠΕ κ. Σεραφείμ Ρίζου:

Μετά από το πρώτο μισάωρο, που λειτουργούσαμε χωρίς ήχο, αυτή την εικόνα παρουσιάζει η εξ αποστάσεως της Κεραμέως. Ένα διαρκές connecting!! Για όλους τους κακεντρεχείς που ξέρουν μόνο να κάνουν τοξικά, δηλητηριώδη σχόλια περί τεμπέληδων εκπαιδευτικών τους λέμε ότι οι εκπαιδευτικοί είναι εδώ μπροστά από τις κάμερες και τους υπολογιστές τους, έχοντας μάλιστα (για δεύτερη φορά) ρίξει και ένα δύο ξενύχτια για να εγκαταστήσουν τα αναγκαία. Τα παιδάκια μας και οι γονείς τους επίσης είναι στη θέση τους. Το υπουργείο παιδείας σας που είναι;;; Για μια ακόμη φορά απόντες. άχρηστοι και ανίκανοι !!!

Προτείνω στον Κούλη να βγάλει την Κεραμέως από το υπαιθ και να βάλει έναν πιο πετυχημένο υπουργό, τον Χρυσοχοϊδη για παράδειγμα μπας και δούμε άσπρη μέρα. Στην ανάγκη βάλε και τον Κικίλια.

Σημειώνεται ότι στις 14:00 ξεκίνησε η τηλεκπαίδευση για 47.000 τμήματα και 700.000 παιδιά Δημοτικού και Νηπιαγωγείου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ