20.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Μπακογιάννη «αδειάζει» Πέτσα: Να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα με τα ποσά που πήραν τα ΜΜΕ

Ημερομηνία:

«Περιμένω να δοθούν οι λίστες με τα ποσά. Όλα αυτά πρέπει να γίνονται με απόλυτη διαφάνεια», υποστήριξε μιλώντας στον ANT1, αναφορικά με την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ, «άδειασε» επί της ουσίας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, ο οποίος παρά τις πιέσεις της αντιπολίτευσης επιμένει να μη δίνει τα ποσά στη δημοσιότητα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Ντόρα Μπακογιάννη ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Πάνο Σκουρλέτη, αφού αρχικά ακολούθησε την γραμμή Άδωνι Γεωργιάδη για υποτιθέμενη διαπλοκή των μίντια του ΣΥΡΙΖΑ – έκανε λόγο για «λαθρόβια έντυπα του ΣΥΡΙΖΑ».

«Τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς, Η ΑΥΓΗ και το ρ/δ Στο Κόκκινο. Θέλετε να τα κλείσετε;», της απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης. Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της έθεσε το ερώτημα με τι κριτήρια έγινε η επιλογή των ΜΜΕ και γιατί έμεινε απ’ έξω το Documento που πουλάει μερικές χιλιάδες φύλλα.

«Εγώ θα δω τον κατάλογο με όλες τις χρηματοδοτήσεις και τότε θα κουβεντιάσουμε αν έπρεπε να πάρει, ο χ, ο ψ ή ο ω. Το βέβαιο είναι ότι η καμπάνια έπρεπε να πάει παντού», υποστήριξε.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...