15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μπλόκο από πολίτες στην γερμανική αντιπροσωπεία στην εκδήλωση για τη Μάχη της Κρήτης στο Γερμανικό νεκροταφείο

Ημερομηνία:

Κάθε χρόνο η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας στην Αθήνα και η Υπηρεσία Μέριμνας Γερμανικών Στρατιωτικών Κοιμητηρίων διοργανώνουν εκδήλωση για τη μνήμη των πεσόντων στη Μάχη της Κρήτης στο γερμανικό στρατιωτικό κοιμητήριο στο Μάλεμε. Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά.

Πολίτες βρισκόταν στην είσοδο και σήκωσαν πανό διαμαρτυρίας στο οποίο γινόταν αναφορά στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Μάλιστα, απέκλεισαν τον κεντρικό δρόμο προς την είσοδο του γερμανικού νεκροταφείου αναγκάζοντας τους επίσημους της Γερμανικής αντιπροσωπείας να φύγουν από το σημείο και να πάνε μέσω παράδρομων.

Χθες, στις εκδηλώσεις στο συμμαχικό νεκροταφείο στη Σούδα παρευρέθηκε και ο πρέσβης της Γερμανίας κ. Πέτερ Σοοφ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ