28.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Μόλις 30 λεπτά το ραντεβού Κασσελάκη – Αχτσιόγλου: Αρνήθηκε οποιαδήποτε θέση της πρότεινε

Ημερομηνία:

Συνάντηση διάρκειας περίπου μισής ώρας με την Έφη Αχτσιόγλου είχε σήμερα, Τρίτη (26/9) ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Η μεταξύ τους συνάντηση έλαβε χώρα στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης πρότεινε στην κ. Αχτσιόγλου να αναλάβει οποιαδήποτε θέση και εκείνη αρνήθηκε για προσωπικούς λόγους και έλλειψη δυνάμεων, όπως είπε.

Η ίδια σε συνομιλία της με τους δημοσιογράφους ανέφερε πως ο κ. Κασσελάκης την ρώτησε εάν ενδιαφέρεται για οποιαδήποτε αξίωμα, χωρίς ωστόσο, να της προτείνει κάτι συγκεκριμένο. “Ο ίδιος μου είπε οποιαδήποτε θέση θέλω. Δεν αρνήθηκα, το είπα εξαρχής. Κάναμε μία πιο γενική κουβέντα. Δεν περάσαμε σε πιο ειδικά. Του διευκρίνισα ότι δεν έχω την δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική η απόφαση”, ανέφερε στους δημοσιογράφους. “Μετά από πρώτη γραμμή αντιπολίτευσης για δύο χρόνια και διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις δεν έχω αυτή τη στιγμή την ενέργεια. Είναι αμιγώς προσωπική απόφαση”, συμπλήρωσε. “

Δεν έχω την ενέργεια αυτή στιγμή, ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια και πότε όχι”, είπε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα παραμείνει στη θέση του τομεάρχη Οικονομικών.

“Είναι, ξαναλέω, καθαρά προσωπική απόφαση που έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες που νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει, και να το λέει αυτό θαρρετά. Είμαι εδώ. Θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε θέλει. Ο ίδιος μου είπε ότι οπωσδήποτε θα χρειαστεί τις συμβουλές μου”, ανέφερε . Στη συνάντηση express έγινε ανταλλαγή απόψεων με την ίδια να εύχεται στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ “καλή δύναμη”.

Το κλίμα ανάμεσα τους σύμφωνα με την κ. Αχτσιόλγου, “ήταν μία χαρά, εξαιρετικό”.

Νωρίτερα, ο κ. Φάμελλος υποδέχθηκε στο γραφείο τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ξενάγησε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

«Έχουμε πολλή δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει από εδώ και πέρα πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις και ως κόμμα και ως κοινοβουλευτική ομάδα αλλά κυρίως και ως μέρος της κοινωνίας. Η κοινωνία θα είναι μέρος των λύσεων διότι το έχει ανάγκη και η κοινωνία και η οικονομία και το μέλλον γενικά όλης της χώρας. Ο Σωκράτης, ο Διονύσης και όλη η ομάδα κάνουν τιτάνιο άθλο να μπορέσουν να προωθήσουμε τις θέσεις μας. Έχουμε πια μία πολύ μεγαλύτερη ομάδα και κοινωνία να τους υποστηρίξει να πετύχουμε όλοι συλλογικά», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλαλητήριο στα Χανιά για το έγκλημα στην Παλαιστίνη

Κάλεσμα συμμετοχής, στο συλλαλητήριο υπερ του παλαιστινιακού λαού, που...

Χωρίς τέλος οι νεκροί σε τροχαία στην Κρήτη – 49 ζωές έχουν χαθεί μέσα στο έτος

Μια νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης γράφτηκε το...

Δήμαρχος Αποκορώνου: Η ΕΤΑΝΑΠ να μείνει εταιρείας λαϊκής βάσης – Να μην περάσει σε κύκλους απρόσωπων συμφερόντων

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, εξέφρασε την έντονη ανησυχία...

Κάτω τα χέρια από την ΕΤΑΝΑΠ

Ο σοφός γέροντας, μακαριστός Ειρηναίος, που οραματίστηκε και λειτούργησε...