23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

“Μύνημα νίκης” στα εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανια | Φωτορεπορτάζ

Ημερομηνία:

Παρουσία των υποψήφιων βουλευτών Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, της κ. Δώρα Τσαμπάζη και του κ. Στέφανου Κασελάκη αλλά και όλων των υποψήφιων βουλευτών Χανίων εκτός του Παύλου Πολάκη πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, στην οδό Κυδωνίας 192.

“Όλη η Ελλάδα θα βαφτεί ροζ”, είπε η Δώρα Τσαμπάζη στέλνοντας ταυτόχρονα “μήνυμα νίκης” από την Α’ Θεσσαλονίκης.

Και ο Στέφανος Κασελάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη σημειώνοντας ότι αν και έχει ζήσει στην Αμερική η καταγωγή του είναι από την Κρήτη, “που είναι η πατρίδα μου, το αίμα μου”. Για να προσθέσει μετά ότι “η Κρήτη πάλεψε ενάντια στους Οθωμανούς και τους Γερμανούς. Είναι επίκεντρο Δημοκρατίας και Ελευθερίας”.

Τον λόγο μετά πήραν οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, κατ’ αλφαβητική σειρά.

Η Μάγκυ Αρσενίδη, υποψήφια βουλευτίνα στα Χανιά, έδωσε έμφασε στην ιδιότητά της ως μονογονέας υποσχόμενη ότι θα στηρίξει, αυτή και ο ΣΥΡΙΖΑ, τους γονείς που βρίσκονται σε παρόμοια θέση. Αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μανουσέλη ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 7 χρόνια σημειώνοντας τη μάχη που δίνει κάθε μονογονέας και τη στήριξη που αξίζουν.

Η Βάλια Βαγιωνάκη μίλησε τόσο για την εμπειρία της από προηγούμενες εκλογικές μάχες, αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών, την ανάγκη απόδοσης δικαιοσύνης και έστειλε μήνυμα νίκης.

Η Κατερίνα Μανιμανάκη μίλησε για την κατάσταση στο χώρο της υγείας, στο ΕΣΥ και ιδιαίτερα στα νοσοκομεία χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καταστρεπτική και υποσχόμενη ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει γενναία αύξηση της χρηματοδότησης ώστε ο δημόσιος τομέας της υγείας να λειτουργήσει όπως πρέπει, εις όφελος όλων των πολιτών.

Ο Γιώργος Πετράκης αναφέρθηκε και αυτός στα προβλήματα στον τομέα της υγείας, την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση και την ανάγκη αλλαγής πολιτικής.

Ο Παύλος Πολάκης δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση λόγω του τραγικού περιστατικού στα Σφακιά όπου πάνω σε γλέντι και ενώ έπεφταν πυροβολισμοί κόπηκε καλώδιο και σκότωσε 25χρονο ο οποίος βρισκόταν εκεί. Στη θέση του μίλησε ο εκπρόσωπος του γραφείου τύπου του Μάρκος Χατζησάββας ο οποίος διάβασε κείμενο του Χανιώτη βουλευτή. Στο κείμενο γινόταν αναφορά στην κατάσταση στη χώρα που πρέπει να αλλάξει και στο μήνυμα νίκης που λαμβάνει ο Χανιώτης βουλευτής όπου πηγαίνει.

Τέλος, ο Γιώργος Σταθάκης αναφέρθηκε στους λόγους που οι Έλληνες πρέπει να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για το πρόγραμμα, για τα επιτεύγματα της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας και αυτός από την πλευρά του την αισιοδοξία για νίκη.

Στο σημείο υπήρχε φαγητό καθώς και πιοτό ενώ απευθύνθηκε κάλεσμα για στελέχωση των εφορευτικών επιτροπών ώστε να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...