17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Νάξος: Ακόμη ένα πτώμα μικρού παιδιού πρόσφυγα «ξεβράστηκε» σε παραλία | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ενώ τα προηγούμενα 24ωρα είχαν βρεθεί νεκροί άνθρωποι σε παραλίες της Νάξου, της Πάρου και της Τήνου, ένα ακόμη άψυχο σώμα ξεβράστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Νάξου το Σάββατο 8 Ιανουαρίου και μάλιστα πρόκειται για μικρό παιδί.

Σύμφωνα με το Cyclades24, το μεσημέρι ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Νάξου για τον εντοπισμό ενός πτώματος στην παραλία Αλυκό, μπροστά από το εστιατόριο «Φάρος».

Αμέσως σήμανε συναγερμός με τις δυνάμεις του Λιμενικού να σπεύδουν στην περιοχή προκειμένου να αναλάβουν την επιχείρηση για την περισυλλογή του πτώματος και την έναρξη των ερευνών της υπόθεσης.

Πρόκειται για άψυχο σώμα μικρού παιδιού το οποίο βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα ακόμη θύμα των δύο ναυαγίων μεταφοράς παράνομων μεταναστών που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στις Κυκλάδες.

Στο άψυχο κορμάκι του παιδιού υπήρχαν ακόμη κάποια από τα ρούχα του, ενώ σε κοντινή απόσταση στην παραλία βρέθηκε ένα σακίδιο που πιθανότατα να είχε μαζί του και το οποίο περιείχε κυρίως τρόφιμα.

Στο βίντεο ακολουθούν σκληρές εικόνες από την ανάσυρση του νεκρού παιδιού από το λιμενικό.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ