14.8 C
Chania
Sunday, December 21, 2025

Νέα ένταση στο Πολυτεχνείο: Μετά από τα στελέχη της ΝΔ εμπόδισαν την κατάθεση στεφανιού και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Νέα ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 09:30 το πρωί στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, ομάδες νεαρών που ήταν συγκεντρωμένες στην είσοδο του Πολυτεχνείου ήρθαν σε αντιπαράθεση, όταν στην είσοδο βρέθηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καταθέσουν στεφάνι.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση εδώ», φώναζαν μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι.

Να σημειωθεί ότι σε λίγο είναι προγραμματισμένο να καταθέσει στεφάνι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα, είχε σημειωθεί ακόμη μια ένταση όταν φοιτητές και συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν στην διακοινοβουλευτική επιτροπή να εισέλθει στο χώρο.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου και ο πρώην υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης έφτασαν στο Πολυτεχνείο με σκοπό να καταθέσουν στεφάνι, ωστόσο μερίδα ατόμων αφαίρεσε το στεφάνι και το πέταξε.

topontiki.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λούλα: Μια αμερικανική επέμβαση στη Βενεζουέλα θα ήταν καταστροφική

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα...