26.8 C
Chania
Wednesday, July 3, 2024

Νέα αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων η Νάνσυ Αγγελάκη

Ημερομηνία:

Από τον Δήμο Χανίων γίνεται γνωστό ότι με την υπ΄ αριθμ. 50/2014 Απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, ορίζεται – μέχρι τις 31.08.2014 – ως Αντιδήμαρχος, αρμόδια για θέματα: α) Τεχνικών Έργων και β) Πολιτικής Προστασίας, η Δημοτική Σύμβουλος και Πολιτικός Μηχανικός στο επάγγελμα, κα. Ναυσικά (Νάνσυ) Αγγελάκη.

Βιογραφικό Σημείωμα        

Η κα. Αγγελάκη Ναυσικά (Νάνσυ) είναι Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Χανίων από το 2011 οπότε και έχει αναλάβει τη θέση του Πρόεδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος –Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ) του Δήμου Χανίων. Στο παρελθόν έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος του πρώην Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης και Τεχνικών έργων του πρώην Δήμου Ελ. Βενιζέλου κατά τα έτη 2004-2005 και πρόεδρος της επιτροπής σχεδίου πόλεως του πρώην Δήμου Ελ. Βενιζέλου κατά τα έτη 2004-2006. Είναι έγγαμη και έχει ένα παιδί.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φ. Παρασύρης: «Επιτέλους να σταματήσει το σίριαλ με τον διαγωνισμό των φωτοβολταϊκών στην Κρήτη και την Πελοπόννησο»

Ανακοίνωση Φραγκίσκου Παρασύρη, Βουλευτή Ηρακλείου και υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Ενέργειας...

ΟΕΕ Δυτικής Κρήτης: Ανάγκη να επανέλθει η λογική – Προσοχή στα εξοντωτικά πρόστιμα!

Κάλεσμα για επαναφορά στη λογική απευθύνει h Διοίκηση του...

Δημ. Ανθούσης για συγχωνεύσεις σχολείων: Tα παιδιά μας δεν είναι αριθμοί

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Πλατανιά κ. Δημήτρης...