18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Νέα αυτοκτονία στο Ηράκλειο: Κρεμάστηκε 55χρονος πατέρας τριών παιδιών

Ημερομηνία:

Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον οι αυτοκτονίες στην Κρήτη. Χθες είχε αυτοκτονήσει ένας 83χρονος στη Σούδα. Σήμερα αυτοκτόνησε ένας 55χρονος πατέρας 3 παιδιών στο Ηράκλειο.

Ο 55χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ. Είχε ζητήσει να του δοθεί ιατρική βοήθεια. Χθες πήρε εξιτήριο, όμως μη μπορώντας να αντιμετωπίσει τα προβλήματά αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες κρεμάστηκε.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευθείσα έρευνα του ερευνητή Νικόλαου Αντωνακάκη, για την αύξηση των ποσοστών των αυτοκτονιών ευθύνεται η λιτότητα που έχει επιβληθεί στις χώρες του νότου.

Όπως αναφέρει ο Νικόλαος Αντωνακάκης, αύξηση των αυτοκτονιών εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της πτώσης του ρυθμού του ΑΕΠ, με κάθε μείωση κατά μία εκατοστιαία μονάδα στο ρυθμό ανάπτυξης του ΑΕΠ στις χώρες αυτές, να έχει προκαλέσει 0,9% αύξηση σε ποσοστά αυτοκτονιών σε όλες τις ηλικίες, που ισοδυναμεί με πάνω από 6.000 αυτοκτονίες συνολικά, κατά την περίοδο 2011 – 2012.

 

Διαβάστε περισσότερα σχετικά ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ