19.8 C
Chania
Wednesday, May 15, 2024

Νέα Δημοκρατία: Η «πικρία» της Ντόρας Μπακογιάννη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ημερομηνία:

Μία πιο χαλαρή συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εκτός της πολιτικής μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Αναφέρθηκε ανοιχτά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οποίον όπως είπε «έχει περάσει τον πήχη» που η ίδια είχε θέσει για τον αδερφό της, τονίζοντας παράλληλα πως πρώτα τον βλέπει ως αδερφό και μετά ως Πρωθυπουργό.

Πάντως, η κ. Μπακογιάννη δεν έκρυψε και μία «πικρία» που έχει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ερωτηθείσα για το εάν ενοχλήθηκε για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει σε συνέντευξή του ότι δεν θα έκανε Υπουργό πρόσωπο από την οικογένεια του – όπως και έκανε – η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε:

«στην αρχή ναι, στεναχωρήθηκα. Όταν εννοήθηκε ότι θα είμαι προϊόν οικογενειοκρατίας, με στεναχώρησε πάρα πολύ. Γιατί λέω: είμαι τόσα χρόνια στην πολιτική, είμαι η μόνη βουλευτής που έχει εκλεγεί σε τρεις διαφορετικές περιφέρειες της χώρας, δε μου αξίζει να θεωρούμε προϊόν οικογενειοκρατίας». «Μετά, μου πέρασε, βρήκα τα πατήματα, έκανα τη δουλειά μου», πρόσθεσε.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ελικόπτερο Super Puma διασώθηκε γερμανίδα τουρίστρια στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Μία 51χρονη Γερμανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της...

Η σύλληψη των Τούρκων σε βίλα στα Χανιά αποκάλυψε τον αρχηγό συμμορίας, Ramazan Baygara

Συνελήφθη στην Αθήνα ο 29χρονος Ramazan Baygara, Τούρκος αρχηγός διαβόητης...