22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Νέα Δημοκρατία: “Παρανομείτε αλλά κρυφά” το μήνυμα του Τσίπρα μετά την πλήρη κάλυψη στον Π. Πολάκη

Ημερομηνία:

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα να έχει πατήσει γκάζι όσον αφορά την αντιπολιτευτική τακτική απέναντι στην κυβέρνηση σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας, αλλά φαίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ τα θαύματα δεν διαρκούν πολύ. 

Με ανάρτησή του χθες ο Παύλος Πολάκης θέλησε να στείλει «ηρωϊκό» μήνυμα αντίστασης στο λοκντάουν από την Κρήτη, ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφία από γιορτινό γεύμα με οικογενειακούς φίλους το οποίο συνόδευσε με μια μαντινάδα όπου μεταξύ άλλων διακήρυσσε πως:

«Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει»».

Για να προσθέσει ότι:

“Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!”

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο Star δήλωσε για την κίνηση του Π. Πολάκη ότι:

 «ως γιατρός είχε κάνει τεστ πριν από 48 ώρες και το πρωί έκανε χειρουργείο και επειδή δεν είχε πουθενά αλλού να πάει, πήγε σε ένα φιλικό σπίτι να γευματίσει. Ως ανάρτηση ήταν λάθος, ήταν αρνητική, αλλά ως εξήγηση ήταν επαρκής».

Την τηλεοπτική συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.

«Αν κάτι συγκρατήσαμε από την ασυνάρτητη συνέντευξη του κ. Τσίπρα είναι η πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη», αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ, με αφορμή την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Και επισημαίνει:

«Δεν τον ενόχλησε η παράνομη πράξη αλλά η δημοσιοποίησή της. Και αφού δεν την καταδικάζει, την καλύπτει. ‘Παρανομείτε αλλά στα κρυφά’ λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δείχνει υπευθυνότητα. Αυτός ήταν πάντα. Και μένει πάντα ίδιος και ανεύθυνος».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ