Με μια ακόμα διάκριση, η οικογένεια Μπαλαντίνου λανσάρει το Αιγοπρόβειο βούτυρο, το οποίο μάλιστα έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στα 27 που δοκιμάστηκαν
Για το Αιγοπρόβειο Μπαλαντίνου ο “γαστρονόμος έγραψε:
«Απίθανο γευστικό προφίλ», συμφώνησαν οι συμμετέχοντες στη γευσιγνωσία για το χανιώτικο βούτυρο, που έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στα 27 που δοκιμάστηκαν. Συγκινητικά νόστιμο, με ευγενικό άρωμα και γλυκιά επίγευση που θυμίζει βανίλια. Φανταστικό ως έχει, ωμό, για το πρωινό, αλλά και σε κάθε συνταγή γλυκιά ή αλμυρή. «Κάν’ το ό,τι θες», είπαν οι σεφ μας.