23.8 C
Chania
Monday, September 16, 2024

Νέα επίθεση Πολάκη σε Τσίπρα: “Είχα δίκιο!!”

Ημερομηνία:

Σε νέα ευθεία επίθεση εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε ο Παύλος Πολάκης.

Ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μία συσχέτιση βαθιά προσβλητική κυρίως για τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και για άλλα κορυφαία στελέχη με τα οποία συνυπήρξε, μεταξύ αυτών και τον Γιώργο Σταθάκη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του, ο λόγος της αποπομπής του από τομεάρχη και η παραπομπή στα όργανα του κόμματος στις 26 Φεβρουαρίου του 2023 από τον Αλέξη Τσίπρα δε συνέβη λόγω μίας ακόμη ανάρτησης η οποία ήταν εκτός γραμμής κόμματος στην οποία στοχοποιούσε με φωτογραφίες δημοσιογράφους, τραπεζίτες, και δικαστές του Ειδικού Δικαστηρίου και ζητούμε τη λήψη μία σειρά μέτρων για να “είναι αλλιώς” την άλλη φορά αλλά επειδή ο Τσίπρας υπέκυψε στον εκβιασμό Σταθάκη σχετικά με την υποψηφιότητα Χαιρετάκη στα Χανιά.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση δηλώνει ότι σήμερα με τις εξελίξεις με το predator, το έγκλημα στα Τέμπη και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσύνης καθώς και με την καταδίκη της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο, αισθάνεται δικαιωμένος

«Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», λέει μία λαϊκή παροιμία…

Διαβάστε τι αναφέρει ο Χανιώτης βουλευτής:

Μου τα θύμισε το FB …ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2023:

Με αιτία και αφορμη την αναρτηση που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία έγινε αυτό που φαίνεται στη δεύτερη ….

Ένα χρόνο μετά ,με τις εξελίξεις στο predator,με το έγκλημα των Τεμπων και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσυνης ,με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου,με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών ,με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλη που μεσολάβησαν…..

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;;

Υγ Γραφω «αιτία και αφορμή» καθως είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν η απόφαση για τη μη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χαιρετακη στα Χανια παρά την ομόφωνη και χωρίς ΚΑΜΙΑ αντιρρηση απόφαση της πολιτικής γραμματειας ,μετά τον εκβιασμό του Σταθακη ο οποίος απαίτησε να βγει !!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε προπαγανδιστικό βίντεο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ ο «επίδοξος δολοφόνος» του Τραμπ

Σε προπαγανδιστικό βίντεο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ εμφανίζεται ο...

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στο STAVROS BLUE MOON | Φωτός

Η εκδήλωση "STAVROS BLUE MOON", που διοργανώθηκε από τον...

Υπερ-αδειοδότηση, υπερ-ανάπτυξη και πρωταθλητισμός στην εγκατάσταση έργων ΑΠΕ!

Της Βάννας Σφακιανάκη O Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ)...

Κρήτη: Έπιασαν τους απατεώνες που εξαπάτησαν ηλικιωμένη με λάφυρο χιλιάδες ευρώ

Σε μια επιτυχημένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, εξιχνιάστηκε...