16.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Νέα επίσκεψη Ξιάρχου στα Χανιά

Ημερομηνία:

Στα Χανιά θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο 30 Μαΐου και 1 Ιουνίου κλιμάκιο της ΚΟΕ ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης το οποίο θα γίνει στα τέλη Ιουνίου. Επικεφαλής της επίσκεψης είναι ο κ. Ηλίας Ξιάρχος που εκπροσωπεί ταυτόχρονα και την Παγκόσμια Ομοσπονδία CMAS.Ως εκ τούτου, οι επισκέψεις της ΚΟΕ στην πόλη των Χανίων παραμένουν συνεχείς ενόψει της σημαντικής διοργάνωσης, προκειμένου να προχωρήσουν οργανωτικά και τυπικά ζητήματα. Όσον αφορά δε κάποιες δυσκολίες που παρουσιάζονται, εκτιμάται ότι θα ξεπεραστούν.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έχουν “αγκαλιάσει” σχεδόν όλοι οι φορείς της πόλης, μεταξύ αυτών:

• η Περιφέρεια Κρήτης

• ο Δήμος Χανίων

• το ΕΑΚ Χανίων

• το Πολυτεχνείο Κρήτης

• η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

• το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο

• το Λιμεναρχείο Χανίων

• η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων

• η Ελληνική Αστυνομία

Λόγω της σημαντικότητας της αθλητικής διοργάνωσης έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή αρκετοί επίσημοι από Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας από τη δική της πλευρά παρείχε την Πέμπτη (29/5), την εξής ενημέρωση:

Είκοσι δύο (22) χώρες με 206 συνολικά αθλητές / τριες έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι στιγμής στο 13ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της Τεχνικής κολύμβησης οι αγώνες του οποίου φιλοξενούνται στα Χανιά από 26 έως 30 Ιουνίου.

"google ad"

Αναλυτικά:

Γαλλία (18), Πολωνία (4), Ουγγαρία (10), Ιταλία (10), Κολομβία (13), Αίγυπτος (13), Κορέα (8), Ελβετία (5), Σλοβακία (10), Ταϊβάν (3), Ρωσία (24), Τυνησία (2), Γερμανία (10), Ουκρανία (10), Ιαπωνία (12), Κροατία (4), Τσεχία (8), Τουρκία (11), Ισπανία (5), Βιετνάμ (3), Λιθουανία (3), ΕΛΛΑΔΑ (18).

Βασίλης Φουντουλάκης  / neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ