12.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

Νέα κινητοποίηση στη ΔΙΔΕ και σύσκεψη γονέων και Συλλόγων Γονέων, τη Δευτέρα για το Πειραματικό

Ημερομηνία:

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Χανίων καλεί μαζικά τους γονείς και τους Συλλόγους Γονέων σε κινητοποίηση τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 9.30π.μ. στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά αποφασιστικά τη διαμαρτυρία μας και να δηλώσουμε και στον νέο Διευθυντή Εκπαίδευσης ότι δεν πρόκειται να αποδεχτούμε να κλείσει/καταργηθεί Λύκειο της πόλης μας για να μετατραπεί σε Πειραματικό αλλά και την ανάγκη να δοθούν άμεσες λύσεις στο ζήτημα της σχολικής στέγης για ΟΛΑ τα παιδιά στα Χανιά.

Για να συζητήσουμε τα επόμενα βήματα αλλά και τα τεράστια προβλήματα των σχολείων μας καλούμε όλους τους γονείς και τους συλλόγους γονέων σε σύσκεψη την ίδια μέρα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στις 7μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 16ο Δημοτικό Σχολείο.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλείνουν τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Πανελλαδικό μήνυμα στήριξης στους αγρότες

Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία κρεοπωλών για κλείσιμο των κρεοπωλείων...

Χωρίς συμφωνία η συνάντηση αγροτοκτηνοτρόφων με την Κυβέρνηση

Χωρίς «λευκό καπνό» ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μποδοσάκη...

Ο αόρατος κόσμος γύρω από την κτηνοτρόφια: 60+ επαγγέλματα που δεν βλέπουμε

Πίσω από κάθε μονάδα εκτροφής λειτουργεί ένα ευρύ, τεχνικό...